Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?
Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...
Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.
Én 38 vagyok ő 48...
Kedves 27-es rátapintott a problémádra a kérdező?Neked se áll fel?
Én ha a kérdező helyében lennék,egy ilyen szerencsétlenkedő pasit vágnék ki mint macskát sz@rni...!Főleg úgy ha beszólogat a 47kg-os nejének,hogy kövér.Ő meg egy impotens barom.
Volt szerencsém ilyen "remek" pasihoz.Lapát.Most azonnal!
még-még-még :) Én is élvezem a humorodat!
A károgók meg valószínűleg hasonló problémával küzdenek, mint férjurad és nem ityeg a fityeg :P :DDDD
Ami vicces: A kedves nagybetűs FÉRJ meg ledagadtozza a 47 kilós feleségét, és őt alázza a saját problémája miatt, és 3 év alatt még orvoshoz sem ment el, és az se pálya, hogy legalább kielégítse a feleségét... És még csak meg se csaltad, hát tényleg egy lotyó vagy :) Hát szerintem meg szent, te vagy az az 100-ból egy, aki nem lépett le...
31-vagyok 27-es tényleg nő vagy(ha igaz amit ide írsz,mert kitudja...),szóval jogos,benéztem.Csakmár az elején úgy berágtam,hogy...
Komolyan gondoljátok,mindenki,aki még rugna egyet a kérdezőbe?Most tényleg vagy pasik vagytok és nektek se megy,vagy frigidek...
Én nemhogy ilyen stílusba beszélnék,ha 3 éve csak "maszatolna" a férjem,hanem a baltát állítanám a hátába.
Mégis mit csinájon a kérdező?Dícsérje meg?Sajnálja?Éretse meg?Igen persze,de meddig...?Kiváncsi vagyok egy pasi ehhez mit szólna.Fordított helyzetben lehet már rég nem várna a férj(volt is rá utalás,hogy az exet a nonstop fejfájás miatt hagyta ott).Akkor???
És az,hogy ő osztotta a feleségét,hogy azért nem megy mert az asszony kövér,meg száraz,meg mittomén?Mert neki nem megy?(Igaz betegség,de akkor húzzonelap...-ba az orvoshoz.Aztán akkor,ha az azt mondja gáz van akkor lehet sajnálni!)Ez nem bunkóság?Csak a saját hozzáállását kapja vissza!
Még annyi azért írok ilyen stílusban,mert még mindig felmegy bennem a pumpa.Volt ilyen "párom".
És ugyanez volt,én voltam a ronda,a béna,az akármi...De orvoshoz menni?Na azt nem.Neki nincs semmi baja.Én is türlemes voltam,sírtam,kértem,megértettem(aki javasolta a kérdezőnek,annak üzenem igen sz--tam is).Eredmény: kiborultam,összeszedtem csomó gátlást,komplexust,nyugatót szedtem...Végül mi történt?:Amitől a kérdező fél,lecsrélt egy másik nőre,hátha ott majd megy.Ne várd meg ezt kérdező,lépj mielőtt kidobnak. Többet érdemelsz ennél, hogy nőiességedben alázzon. Én is tűrtem, erőlködtem, akartam és ő feladta.
U.i:Persze az új csajjal,is csak ideig-óráig ment jobban.Aztán a nő kihajította és vissza akart jönni.Addigra már volt eszem és nem engedtem.
Ezért az indulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!