Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet, hogy tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tönkremegy a házaaságom a férjem pontenciagondjai miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjmnek körülbelül 3 éve gondjai vannak az ágyban,orvoshoz menni nem akar...Eleinte mindig volt valami kifogás,illetve próbálta rám kenni-híztam(kb 3 kg-ot 10 év alatt, most vagyok kemény 47kg),nem vagyok elég nedves(na attól nem is leszek,hogy egy lottyadt f..t kell fél órát "húzkodom"),stressz,időjárás,fejfájás,szóval minden hülyeség. Oda jutottunk, hogy a sex abból állt én próbáltam előídézni a merevedését.Velem semmit nem foglalkozott. Próbáltuk, hogy én legyek a lényeg, de mikor ezt kértem a szex lecsökkent szinte a nullára. Én erőlködtem, romantika, közös fürdő, masszázs, ötletek stb de nem javult.Ha ment, akkor nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne zökkenjen ki és csak félárbóc volt,nagynehezen össze lehet néha "tákolni" begyömoszölhetőre...

Én mondtam nem szeretnék így élni, valamit ki kell találnunk. Azt mondta küzdeni fog, én vagyok az élete,beigérte,hogy elmegy orvoshoz,stb Na ebből az lett, hogy én nem akarom erőltetni meg cseszegetni Ő meg 3 hónapja nem nyúl hozzám...Eszembe jutott mi van,ha meg fog csalni, mert azt hiszi majd mással megy. Pedig nem valószinű,mert reggeli merevedése se nagyon van.

Én 38 vagyok ő 48...

2013. aug. 1. 15:07
 61/120 A kérdező kommentje:
De azért a kommenteknek hála valamennyire megnyugodtam,normális,hogy én ebböl ekkora gondot csinálok,és nem vagyok "szexőrült vénasszony".Érdekes sok magámüzenetet kaptam sajnos hasonló gonndal küzdő nőktöl,szomorú a legtöbben névtelenül se mernek ilyem kérdést kiirni,mert félnek,hogy itt még rugnak egyet beléjük és megkapják,hogy ők a hibásak...
2013. aug. 2. 13:03
 62/120 anonim ***** válasza:
77%

Igen, az a legszomorúbb az egészben, hogy képes néhány ember ebből azt kihozni, hogy te vagy a hibás. Hogy nem lehet veled beszélni...stb. És ami ezt még szomorúbbá teszi, hogy ezt nők írják :( Ezért nem válik el nagyon sok nő, akivel rosszul bánnak, verik. Mert mit gondolnak róla, megkapja, hogy ő a hibás.

Ez ugyanez, csak kicsibe. És még csak nem is a férfiak tehetnek róla, hanem az együgyű,korlátolt nők.

Az meg, hogy hogy ír a kérdező a férjről... Nyilván fél év szexhiány után még szerette. Talán még egy év után is. Még azt is eltűri, hogy alázza. A szerelem már rég elmúlt, erről tett a pasi. Válni kéne, de ugye megint jön az, hogy ezért is megszólják... Hisz normális kapcsolatnak tűnik, a hálószobába nem látnak be. Nagydobra verni nem fogja a nő. Ha válik is, ő lesz a hibás, kirakja szegény pasit az utcára... Szomorú.

Én még mindig azt mondom, hogy lelkiismeret furdalás nélkül tedd ki a férjed. Rosszabb nem lesz egyedül, amit lehetett, te megtetted, tán többet is.

2013. aug. 2. 15:48
 63/120 A kérdező kommentje:

Gondolom veszített már a kérdésem a népszrűségéből,de főleg a magánüzenetek szomorú tapasztalatokklal szolgáltak,gondolom leírom okolásul mindenkinek.

Sokan vannak ilyen helyzetben,a legfiatalabb aki írt 24 a legidősebb 56 évesnek vallota magát(már aki odaírta).

Közös pont,hogy mindenki rettenetesen szégyeli a dolgot,és senkinek nem mondja el,kifelé vetít,hogy náluk aztán minden rendben,öröm,boldogság.Félnek,hogy rokonok,barátnők,kinevetnék, lesajnálnák őket a hátuk mögött,vagy még őket hibáztatnák.Aztán amint egyedül maradnak sírnak,van aki már nyugtatót szed,saját bevallása szerint kezd rákapni az italra...Önbizalma mindenkinek a béka feneke alatt,csúnyának,öregnek,megalázottnak érzik magukat.Élni sincs a többségnek kedve,nem,hogy "bepasizni".

A férjek/barátok hozzáállása hasonló mit az enyémé.Neki nincs semmi baja,ha olyan korosztályba tartozik(45+) ráfogja,hogy ő már öreg,és kész.Nem lehet vele erről beszélni,mert megsértődik,az "asszonyt" kezdi hibáztatni(mert béna az ágyban,mert meghízott,mert levágatta a haját,szemüveges lett,és különben is,hogy képzeli,hogy nem maradt örökké 20 éves-meg minden "hülyeség").

Van aki nem hibáztatja az nőt,de keres minden béna kifogást:most hőség van,most a fejem fáj,most felidegesített a főnök-volt aki humorizálva írta,hogy minden volt már kifogás,még a pasi begörcsölt kislábujja is.

Megoldás ügyben is többféle a reakció,az egyik aki igérgeti folyton,hogy majd holnap/jövőhéten/jövő hónapban elmegy a dokihoz,de persze sose megy el.Ha rászolnak megsértődik:"jó mondtam elmegyek,ne piszkáj."Sokan kijelentik ők nem fognak az orvosnál égni-volt aki azt mondta inkább meghal(!),meg a patikában a viagrás recepttel.Mert fiatalon röhögtek a haverokkal a viagrás "vénembereken",rajta ne mulatozzon senki.Tudomásul kell venni,hogy eljár az idő az ember felett,méltóságal viselni,és nem bohócot csinálni magából.Az egyikükkel közölte a férje,hogy:"bánom is én mit csinálsz csak engem hagyjál már ezzel békén"...

Még egy nagyon érdekes dolog ami nálunk is így volt.Amikor még nem volt ez gond,akkor a legtöbb hapi állította,hogy ő nem tudna anélkül élni,és a szex a világ közepe,és ha neki gondja lesz/lenne akkor azonnal rohanna az urológushoz.Aztán amikor tényleg baj van azonnal más lesz a véleménye.Remélem akik írtak magánüzenetet nem hargszanak,hogy ezt így leírom,de gondolom senkire nem lehet így úgysem ráísmerni,viszont a "fujjogók" talán elgondolkodnak.Meg estleg egy hasonló prblémával küzdő férfi is ha ide téved...

2013. aug. 2. 20:55
 64/120 anonim ***** válasza:
0%
Oké kedves kérdező bizonyára sok kielégítetlen hölgy írt,de azt is elárulhatnád ,hogy mennyi olyan üzenetet kaptál férfiaktól akik "felajánlották a segítségüket".
2013. aug. 3. 06:35
 65/120 anonim ***** válasza:
3%
Egyébként ez csak az érem egyik oldala,mert a nőknél is jellemző ,hogy 40 év felett hárítják a szexet sőt sokan sokkal hamarább.Érdemes lenne valakinek egy ilyen típusú kérdést feltenni aztán látható lenne,hogy ez a férfi nem problémája is,biztosan sok férfitársam tudna erről mesélni.Egyébként is 40 felett a nők is kezdenek igénytelenebbek lenni önmagukkal szemben.Meghíznak,a mell már csak egy lógó csöcs a fenék és a has egy hájtömeg stb. stb. ami nagyban kihat a nemi életre is.Szóval nem kell itt leszólni a férfiakat,hogy már nem áll vagy nem úgy áll a cerka ,mint huszonévesen.
2013. aug. 3. 06:53
 66/120 anonim ***** válasza:
3%
A nők nagytöbbsége már fiatalon is amorf. Kibuggyan, lóg, csíkos, vagy éppen lapos, formátlan. És igen, negyven felé érezhető a visszafordíthatatlan hanyatlás. És ott van még a stílus. Ha a kérdező nekem hisztériázott volna negyedórán át, lélegzet után kapkodva azért, mert nem sikerül a szex, olyan nyomás alá helezett volna, hogy talán el is menne egy életre a vele való hancúrtól.
2013. aug. 3. 09:06
 67/120 A kérdező kommentje:

Persze egyértelmű a gyestől beszáradt nők sem jobbak,sok pasinak ez a gondja megértem a őket is,az egy másik téma.Ha nem hajlandóak a pasi többszöri kérésére sem változtatni ezen,megértem ha gyerek ide-oda a férj lelép.Aztán megy a sírás,hogy otthagyott x gyerekkel.Nem feltétlenül kell ebből férfi-nő szembenállást csinálni.

Az elhanyagoltság is ilyen,de én vékony vagyok,nem mászkálok otthon kinyúlt mackóban,ápolt vagyok és nem lóg a hasamig a mellem,meg a térdhajlásomig a fenekem.Igaz én nem szültem,így talán könnyebb.

De azért ti akik ezt írtátok is elgondolkodhatnátok,a legtöbb pasi se néz ki úgy 40 felett,mit a Bradd Pitt a Trójában.Sörhasa lesz,megkpoaszodik,otthon elfelejt borotválkozni hétvégén,és kinyúlt alsógatyában flangál...Ez is ugyanúgy kihat a nő kedvére negatív irányban már nem azért...

2013. aug. 3. 10:35
 68/120 A kérdező kommentje:
66-os!Mert már 3 éve nem ment a szex.Bocs,hogy nem tudok mindig mindenhez jó pofát vágni.Kiborultam,sírőgörcsöt kpatam,ha kartam volna se tudom visszatratani.Megesik mindenkivel.Úgy látszik a legtöbb pasi tényleg nem fogja fel ez milyen megalázó,ha évekig rendzeresen ez van.Ez elég szomorú.
2013. aug. 3. 10:39
 69/120 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért "hisztériázott" a kérdező, mert már 3 éve nem volt része rendes szexben. Egy pasi vajon mit tenni? Gondolom rohanna megcsalni a feleségét, eszébe sem jutni megoldani!
2013. aug. 3. 10:47
 70/120 anonim ***** válasza:
12%

Jó, 3 éve nincs szex. És? Most mi van? Mire vársz? Szerinted ha 3 évig nem ment el orvoshoz, most el fog? Nem, nem fog. Teljesen felesleges azon rágódni, hogy ez kinek a hibája. A kapcsolatotokat menthetetlennek tűnik, és teljesen mindegy, hogy a férjed miért nem akar szexelni (tényleg nem vonzod már, nem szeret, megcsal, egészségügyi oka van) nem akar, és ez a lényeg. Mert ha olyan fontos lenne neki, olyan fontos lennél neki, akkor talán már rég elment volna egy kivizsgálásra. Vagy lemondasz a szexről, vagy keresel olyat, aki 50 évesen is még a toppon van. Vagy szenvedsz tovább. A te döntésed.

Az meg hogy a többi nő nem mer róla még egy anonim oldalon sem beszélni, az nem a férfi hibája.

2013. aug. 3. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!