Minden amit kapok tönkremegy a kezeim között, pedig vigyázok. Ismét eltörtem az újonnan laptopomat. Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Telefonomat is nem rég kaptam, és a képernyője már tiszta karc. Igazán próbálok vigyázni, de nem sikerül úgy néz ki. Rettentő mérgesek lesznek. Mit csináljak?2012. márc. 20. 19:13
1/11 anonim válasza:
Azért egy laptop nem törik olyan könnyen.Ha eltört akkor egyáltalán nem vigyáztál rá.Ha az én fiam elém állna hogy már a második laptopját törte el,bizony mérges lennék.Meg is mondanám,hogy innentől kezdve oldja meg ahogy tudja.Ha kell laptop akkor dolgozzon és vegyen magának..
Nos,nálad is ez lenne a legjobb megoldás.Ha megdolgozol érte,jobban fogod becsülni.
2/11 anonim válasza:
Én megértelek, 32 éves vagyok és nem nőttem ki, a 100 000-es telefonomat a napokban mostam ki. Semmit nem tudsz tenni, bírd ki a lecseszést.
3/11 Zsizsik666 válasza:
Ha úgyis tönkreteszed, felesleges újat venni. Kérjél kölcsön valakitől, oszt meg van oldva.
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
Ahol nyilnia kellene ott valami eltörött, és nem nyilik rendesen, már a végét járja.
2012. márc. 20. 20:03
6/11 anonim válasza:
Vidd szervízbe, de előbb mentsd le róla a cuccaid. A telefonod kijelzőjét is ezer százalék, hogy ki lehet cserélni. Azért annak járj utána, mitől vagy ilyen kétbalkezes! Sokat szidnak a szüleid?
7/11 A kérdező kommentje:
Szidnak mondjuk eleget. Mondjuk meg is értem őket. Rengeteg mindent teszek tönkre, és tényleg nagyon próbálok vigyázni.
2012. márc. 20. 21:03
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak "meg akarsz nekik felelni". Tehát ők azt gondolják, óvatlan vagy, törsz és zúzol. Te meg tudat alatt így is teszel. Minél inkább próbálsz vigyázni, annál rosszabb lesz. Nem?
9/11 anonim válasza:
Szerintem azért ügyetlenkedsz, mert már mániákusan félsz tőle, hogy valamit elrontasz...
Nyugodj meg, és próbáld kihessegetni a rossz gondolatokat a fejedből! Ne hibáztasd magad és bízz kicsit jobban magadban!
23N
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, próbálok nekük megfelelni. De most már egyre durvább, tényleg mindent sikerül elrontanom. Például nem olyan rég elszakadt a laptopom töltője. Kiboritó ez már..
2012. márc. 20. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!