Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek érdekeit néznétek, vagy azt hogy tönkremegy egy család?
A párommal 5 éve vagyunk együtt,van az elöző kapcsolatából egy gyermeke,aki most fogja majd kezdeni az iskolát.A volt "nő" folyton azzal terrorizálja,hogy kiviszi a kislányt külföldre,az ő rokonaihoz 800 km re itthonról:( ,ő azt mondja a gyereknek jobb lesz kint...de erre mi a biztosíték?Mi is imádjuk,amit csak lehet mindent megteszünk érte,ragaszkodik hozzánk,szeret minket.Én is itt nőttem fel,nem dőzsölök,de sokkal jobban megbecsülöm amim van mintha mindent a seggem alá tettek volna...
Sajnos a párom is már afelé hajlik hogy a gyerek érdekében fel kell áldoznia magát...és hogy nem mi számítunk hanem a gyerek.Más lehet örülne,hogy végre megszabadul a volt asszonytól,meg a mostohagyerektől...de én már most szenvedek.A legnagyobb félelmem hogy a párom tönkremegy ebbe az egészbe!Imádja a kislányt!Félek hogy tönkreteszi magát,az italba menekül...elkezdi magát rombolni....Ti mi javasoltok?Mi lenne a JÓ megoldás????
Kedves Meggie Tremmel:
Egyrészt bunkóság más kérdésében is a magadét nyomni, másrészt szánalmas vagy, senkit nem érdekel a bajod, akit érdekelt, az válaszolt neked azon a fórumon! Egy marék lepkében több a racionalitás, mint benned!
Kérdező: ne haragudj, egyvalami van, amit nem értek kristálytisztán: miért kell feláldiznia magát a párodnak? És hogyan? Azt tervezi a párod, hogy követi a gyereket és a volt párját, ha azok elköltöznek? Vagy hogy van ez?
Ne haragudj az értetlenségemért, de addig nem válaszolok amíg nem értem teljesen.
Én sem értem, hogy Maggie Tremmel miért írogatja mindenhova a saját kérdését. Undorító.
Kérdező: szerintem próbálj meg a pároddal beszélni, hogy a kislánynak pl. sokkal jobbak lennének az esélyei külföldön és néha kimehettek hozzá, vagy írhatna levelet is.
Bocsi, hogy megkérdezem: Ki az az Maggie Tremmel?
Köszi, hogy válaszoltok!
Kérdező: Nagyon sajnállak!Én nem tudok tanácsot adni, de kívánom, hogy boldog életetek legyen együtt!
Nem voltak férj és feleség,de a gyermek a párom nevén van.persze a nő szeretné visszakapni a páromat,többször próbálkozott ,de én bízom a páromban ,nem akar visszamenni,a gyermeket imádja de a nőtől undorodik.
A feláldozást arra érti,hogy inkább ő szenved a gyerek miatt hogy nem látja,de a gyereknek jobb jövője lesz.magunkhoz nem tudjuk venni,albérletben lakunk ,én jól keresek de feketén ,a párom is csak alkalmi munkát tud vállalni..tudjátok most nem olyan egyszerű az elhelyezkedés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!