Tönkremegy minden. Mit csináljak?
én rendeznék egy családi nagygyülést :)
Anyu, apu, te és a tesód (tesóid)
anya tuti nem engedné,hogy apához menjek
Ezt írod.A bíróság 12 éve skortol kérdezi meg, hogy kivel akarsz élni.
Olyan nincs, hogy az egyik szülő megtiltja a másiknak, hogy a gyerek ott legyen.
Megérteke téged, hogy nem akarod a barátodat "ott"hagyni, hogy oda köt minden.De Magyarország nemcsak abból az egy megyéből áll.Bárhol meglehet élni, ha akar az ember.Anyukádat is megértem.Az mondjuk fura, hogy 5 év után jut eszébe, hogy ott élj vele.
Mindenképp meg kell beszéljétek.Egyességet kötni valamilyen formában.
Ha ő a gondviselőd, mégsem vett eddig magához, akkor mehetsz ezzel a gyámügyre és kérheted az elhelyezést apádnál, vagy kérheted (ha felnőtt) nővéredet gyámnak. Nincs joga kiszakítani, amikor kedve szottyan.
Ám érdemes megfontolnod az előttem szólók véleményeit is!
Szerintem ne bánd, hogy Pestre kell menned. Most még fiatal vagy, könnyen szerezhetsz iskolai barátokat Pesten.
Előbb-utóbb úgyis el kéne költöznöd Borsodból, ha nem akarsz jó eséllyel munkanélküli lenni, és akkor már tényleg nehezen találnál új barátokat.
Bár ezt most még úgyse érted meg, csak majd mikor már azon kellene gondolkodnod, hogy megélj valamiből, de hát majd megtudod, hogy milyen ez az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!