Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elvárja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 12:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/136 anonim ***** válasza:
88%
Ha utánad nem kell semmit csinálni, mert te annyira igényes vagy, akkor a feleséged miért kéri, hogy segíts a házimunkában? Ha annyira igényes vagy, akkor miért nem csinálsz meg mindent magadnak? Ha annyira tökéletes vagy, mint amennyire azt gondolod magadról, akkor miért nem élsz egyedül.. a feleséged számodra úgyis csak teher...
2013. júl. 16. 14:04
 72/136 anonim ***** válasza:
87%

Látszik, hogy nincs gyereked. Azért a legtöbb családban van ám. Megnézném, hogy egy vagy több gyerek mellett hogy nem mosol minden nap.

Nagyon ügyi vagy, hogy elpakolsz magad után. Büszkék vagyunk rád. :) Akkor egy óvodás szintjét már elérted, ugyanis az óvodákban ez már elvárás. :)

2013. júl. 16. 14:04
 73/136 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor gondolom a te feleségednek nem is kéne dolgoznia, mert olyan jól kereső állásod van, igaz?"

Nincs feleségem de felőlem azt csinálna amit akar csak maradjon meg nőnek.

"Mintha nem lenne tűzoltónő,rendőrnő,orvosnő,ápolónő,és egyéb ami szerinted férfi munka lenne."

Nincs is. Azt 0,000000001 százaléknyi nő nem számít semmit. A tűzvonalban a valódi veszélyhelyzetben a férfiak vannak.

"Kedves kommentelő ! Megkérdezhetem, hogy eme becses szakmák közül te melyiket űzöd ? :)"

Mit számít ez? Itt nem az egyénekről beszélünk hanem férfiakról és nőkről. Világos hogy azokat a szakmákat 99%-ban férfiak űzik és ezért kijárna némi tisztelet. Attól még hogy nem vagy óvónő a te dolgod lesz a mosás, főzés és a takarítás és attól még hogy én nem vagyok tűzoltó tőlem fogják elvárni a katonai szolgálatot, a cipekedést, festést, szerelést.

2013. júl. 16. 14:06
 74/136 anonim ***** válasza:
100%

Amikor mindketten dolgozunk (a baba előtt), mindketten kb. azonos szintű, nehézségű munkát végeztünk, akkor bezony a férjem is besegített otthon a munkámban. Szerencsére nekem olyan jutott, aki ezt saját maga felérte ésszel és nem kellett szólnom!

De nálunk pl. a kocsi ügyes-bajos dolgait én többször intézem, mint ő. Ha pl. nem ér rá lenyírni a füvet, kérés nélkül pattanok és lenyírom én!

Nálunk nem női és férfi munka van, csak munka,amit el kell végezni!

2013. júl. 16. 14:06
 75/136 anonim ***** válasza:
92%
Tőled aztán senki nem várná el. Nem csodálom, hogy nincs feleséged. Senki nem akarna a rabszolgád lenni, TE FÉRFI :D
2013. júl. 16. 14:07
 76/136 anonim ***** válasza:
93%

Hallod kérdező, ha be kell szólni a csajoknak, arra mindig vevő vagyok. De most nincs igazad.

Érdekes módon az egyedülálló nők mindent megoldanak, tip-toppok, míg a szingli pasik még gusztustalanabbak (és az élőhelyük is), mint házasságban, pedig állítólag akkor sem egy etvaszok.

Szóval most öngólt lőttél.

77/136 anonim ***** válasza:
93%

"Mit számít ez? Itt nem az egyénekről beszélünk hanem férfiakról és nőkről."

Ja, szóval te otthon vakarod a töködet, és más férfiak eredményeit a magadénak tekinted?

78/136 A kérdező kommentje:

Azt még mindig nem értem, hogy a mosás miért olyan nehéz házimunka? Tényleg ennyire fárasztó bekapcsolni a gépet, meg kiteregetni?

Én legalább már "óvodás" szinten vagyok, de úgy látszik a ti férjeitek még azon sem, ha pakolni kell utánuk!

2013. júl. 16. 14:10
 79/136 anonim ***** válasza:
100%
19%-os: ezek szerint vagy otthon punnyadsz munkanélkül segélyt várva vagy irodában csücsülsz és lógatod a lógatnivalót...
2013. júl. 16. 14:11
 80/136 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyi az egész, miért kéne téged kitüntetni érte? Ha ilyen apróság az egész, miért nem csinálod te?
2013. júl. 16. 14:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!