Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elvárja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 12:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/136 A kérdező kommentje:
Na látod, ezért nem megyek bele felesleges vitákba. Gyerek nincs. Nem tudom te hogy csinálod, de a feleségem két-három napra főz, nem minden nap.
2013. júl. 16. 13:28
 52/136 anonim ***** válasza:
89%

Tehát nem válaszolsz a kérdésemre? Akkor ez egyértelműen azt jelenti, hogy nincs igazad, csak veszekedést szítani jöttél ide.

Azt is érdekes lenne megtudni, hogy ha te a munkahelyeden meg otthon is halálra dolgozod magadat, akkor ugyan honnan van időd itt írogatni már második órája?

2013. júl. 16. 13:33
 53/136 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "haza meg család védelmét" úgy mondod, mintha naponta kilovagolnál a határba egy szál karddal, hogy megvédd a királyságot az ellenségtől.
 54/136 anonim ***** válasza:
95%

Az én drága apucikám nem föz egy kávét sem(még magának sem), nem mosogat, nem vág kenyeret, nem mos, nem takarít.

De az én apucikám 12-14 órát dolgozik, traktor, aratás, állatokat tart, földjeink vannak, kert, amiben zöldség van, szerel, autót, traktort... stb. És tőle sem anyu, sem én nem várjuk el, h mosogasson, viszont ő sem rángatja ki anyut húslevesfőzéskor hogy gyere már olajat cserélni.

Viszont a 3 szobás lakásban egy férfinak nincs annyi tennivaló, mint a szüleim gazdaságán, a 25 hektár földön, vagy a 30 disznó, 40 tyúk, kecske, és egyebek mellett, ezért had várjam el a páromtól, h legyen kedves mossa el maga utána tányért...

55/136 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne is vállalj, azt tudom javasolni.. Mert gondolom a gyerekek nevelése is csak és kizárólag a nő feladata és kötelessége, ahogy olvaslak Titeket "igazi család és hazaszerető" férfiakat! Kiábrándító, hogy még mindig vannak férfiak, akik azt vallják, hogy a nő másra sem való, mint házimunkát végezni, gyereket nevelni és, hogy széttegye apának a lábát, miközben apa kimegy az autóhoz bütykölni és előadja, hogy mennyire sok tenni valója van. Az, hogy a nőnek is van lelke és lehetnek problémái és ő is besokallhat a napi rutinba és mer segítséget kérni a férjétől, az számotokra szégyen és gyalázat! Remélem majd a feleségeitek is úgy fog Titeket értékelni, ahogyan Ti őket!
2013. júl. 16. 13:38
 56/136 A kérdező kommentje:
A veszekedést pont te akarod szítani, azért erőlködsz itt a kérdéseddel, csakhogy én pont nem veszekedni meg vitatkozni jöttem ide, úgyhogy felejtsük már el egymást! Köszi!
2013. júl. 16. 13:38
 57/136 anonim ***** válasza:
4%

"Azt is érdekes lenne megtudni, hogy ha te a munkahelyeden meg otthon is halálra dolgozod magadat, akkor ugyan honnan van időd itt írogatni már második órája?"

Az azért is nagy öngól mert ebben a kategóriában és az oldalon is pont hogy a nők írogatnak éjjel-nappal. Egy hónapba egyszer egy férfi is idetéved és kiír egy kérdést és a nők egyből letámadják amikor ők annyira elfáradtak a munkában/házimunkában hogy van idejük egész nap a férfiakat szidni.

"Ezt a "haza meg család védelmét" úgy mondod, mintha naponta kilovagolnál a határba egy szál karddal, hogy megvédd a királyságot az ellenségtől."

Ha nem is szó szerint de így van. Tűzoltóság, katonaság, rendőrség, katasztrófavédelem, egészségügy, tudomány mi ezt adjuk a társadalomnak. A ti feladatotok gyerekeink felnevelése és a házi teendők ellátása lenne semmi több.

2013. júl. 16. 13:41
 58/136 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Akkor gondolom a te feleségednek nem is kéne dolgoznia, mert olyan jól kereső állásod van, igaz?
2013. júl. 16. 13:43
 59/136 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Tehát az korrekt, hogy te felteszel egy demagóg kérdést, információkat alig csepegtetve kommentelgetsz és oltogatod a válaszolókat.

Egyébként pedig az egész házasság el van cseszve, ha azon izmoztok, hogy ki mit várhat el a másiktól. Nálunk nem elvárás alapon van az egész, hanem megbeszéljük egymással a dolgokat és nem buta kérdéseket írogatunk a neten.

Egy normális házasságban az az alap, hogy mindkét fél azt szeretné, hogy a másiknak jó legyen. Ez nem megy úgy, hogy centivel méregeted, hogy ki mennyit ad, mennyit dolgozik satöbbi.

Persze nyugodtan lehurroghatsz, de ettől az én életem nem lesz roszabb és a tied sem jobb.

2013. júl. 16. 13:43
 60/136 anonim ***** válasza:
82%
Igazi "gáláns lovag" vagy kérdező!!!
2013. júl. 16. 13:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!