Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Tehát nem válaszolsz a kérdésemre? Akkor ez egyértelműen azt jelenti, hogy nincs igazad, csak veszekedést szítani jöttél ide.
Azt is érdekes lenne megtudni, hogy ha te a munkahelyeden meg otthon is halálra dolgozod magadat, akkor ugyan honnan van időd itt írogatni már második órája?

Az én drága apucikám nem föz egy kávét sem(még magának sem), nem mosogat, nem vág kenyeret, nem mos, nem takarít.
De az én apucikám 12-14 órát dolgozik, traktor, aratás, állatokat tart, földjeink vannak, kert, amiben zöldség van, szerel, autót, traktort... stb. És tőle sem anyu, sem én nem várjuk el, h mosogasson, viszont ő sem rángatja ki anyut húslevesfőzéskor hogy gyere már olajat cserélni.
Viszont a 3 szobás lakásban egy férfinak nincs annyi tennivaló, mint a szüleim gazdaságán, a 25 hektár földön, vagy a 30 disznó, 40 tyúk, kecske, és egyebek mellett, ezért had várjam el a páromtól, h legyen kedves mossa el maga utána tányért...

"Azt is érdekes lenne megtudni, hogy ha te a munkahelyeden meg otthon is halálra dolgozod magadat, akkor ugyan honnan van időd itt írogatni már második órája?"
Az azért is nagy öngól mert ebben a kategóriában és az oldalon is pont hogy a nők írogatnak éjjel-nappal. Egy hónapba egyszer egy férfi is idetéved és kiír egy kérdést és a nők egyből letámadják amikor ők annyira elfáradtak a munkában/házimunkában hogy van idejük egész nap a férfiakat szidni.
"Ezt a "haza meg család védelmét" úgy mondod, mintha naponta kilovagolnál a határba egy szál karddal, hogy megvédd a királyságot az ellenségtől."
Ha nem is szó szerint de így van. Tűzoltóság, katonaság, rendőrség, katasztrófavédelem, egészségügy, tudomány mi ezt adjuk a társadalomnak. A ti feladatotok gyerekeink felnevelése és a házi teendők ellátása lenne semmi több.

Értem. Tehát az korrekt, hogy te felteszel egy demagóg kérdést, információkat alig csepegtetve kommentelgetsz és oltogatod a válaszolókat.
Egyébként pedig az egész házasság el van cseszve, ha azon izmoztok, hogy ki mit várhat el a másiktól. Nálunk nem elvárás alapon van az egész, hanem megbeszéljük egymással a dolgokat és nem buta kérdéseket írogatunk a neten.
Egy normális házasságban az az alap, hogy mindkét fél azt szeretné, hogy a másiknak jó legyen. Ez nem megy úgy, hogy centivel méregeted, hogy ki mennyit ad, mennyit dolgozik satöbbi.
Persze nyugodtan lehurroghatsz, de ettől az én életem nem lesz roszabb és a tied sem jobb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!