Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elvárja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 anonim ***** válasza:
73%

" Milyen munkát végzel el ami ennyi fizikai munkát igényel nap mint nap egyébként?"

Ilyenkor a kerti munka simán kitesz 2-3 órát. Kövezzen meg mindenki de miután 3 óráig ástam vagy gaztalanítottam a veteményes körül eszem ágába sem lesz mosogatni.

2013. júl. 16. 12:39
 22/136 anonim ***** válasza:
57%
A mosogatás aztán fárasztó egy meló.
2013. júl. 16. 12:40
 23/136 anonim válasza:
88%

Te most ugye hülyéskedsz? Pasiként elvárnád, hogy az asszony cseréljen olajat, vagy hasogassa a téli tüzelőt?

Szegény nő gürizik melóhelyen és otthon is eleget (föleg ha gyerek is van) és még a saját melódat is odasóznád?

Basszus, ők a "gyengébbik nem" (bocs hölgyek), nehogy már ilyenekkel traktáld.

Nem, nem várhatod el Tőle. Az a Te dolgod. És a Te dolgod az is, hogy segíts neki, megkönnyítsd az életét.

Ezt azért írom, mert bent végig ott voltam a terhesség alatt, a szülőszobán, meg az azt következő időszakokban is ott vagyok és látom mit vállalnak és mit csinálnak végig. Szerintem az egyikünk sem tudná megcsinálni. Én piszkos módon büszke vagyok a feleségemre és sose kérném/várnám el, hogy az Én dolgomat csinálja meg. De Én segítek neki, mert ezért vagyok a férje...

2013. júl. 16. 12:40
 24/136 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom házimunkán nem kerti munkát ért a kérdező, hanem felmosást, porszívózást, ilyeneket.
2013. júl. 16. 12:41
 25/136 anonim ***** válasza:
94%

Szerinjtem rosszul gondolkodsz. Kicseréled a kereket, addog ő főz, elmosogat. Egyenlő idő alatt mindketten csináltatok valamit. Az lenne az igazságtalan, hogy te kicseréled a kereket, utána meg bemész és főzöl, ő addig számítógépezik.

Ez az aránytalan. Persze ha tud kereket cserélni, te meg főzni, akár cserélhettek is.

Nálunk amúgy ez úgy szokott lenni, hogy hétvégén takarítunk. Párom porszívóz, felmos. enyém a wc, fürdő, főzés mosogatógép ki és bepakolása, mosás, teregetés. Kutya cuccainak rendben tartása, kutya fürdetése. Reggel, délután én sétáltatom, este vagy párom, vagy közösen. Én viszem állatorvoshoz is, ha kell, én gondoskodom a kajájáról. Én vagyok a házi gyógyszertár felelős is.

Vásárolni közösen szoktunk, az autóval kapcsolatos dolgokat pedig a párom intézi- elviszi szerelőhöz. Eléggé egyensúlyban van a dolog, mert ő tovább dolgozik, így se kedve se ideje a mindennapi dolgokkal törődni.

2013. júl. 16. 12:42
 26/136 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemmel a kertet közösen csináljuk. Én felásom, ő köti fel a paradicsomot pl. Füvet nyírok, ő gazol.

Én csinálom otthon az autót ő közben süt sütit és közben míg könyékig szutykos vagyok ő hoz kóstolót (sokat).

Karbantartom otthon a pc-t lapotopokat, stb. ő takarít, vagy ha befejezte olvas.

Mi megosztunk mindent. Vagy ha én nem látom, hogy mit kéne benn csinálni megkérdezem, hogy mit segítsek, mert tudom, hogy mindig van mit csinálni.

Ha meg kinn szerelek, akkor ő jön oda és kérdezi meg, hogy mit tud segíteni.

Én nem várok el semmit, és ő sem.

Tudom, hogy elég rendben tartani a lakást...

Ő meg tudja, hogy én meg megcsinálom az egyéb dolgokat...

27/136 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom mit szólna egy nagy bevásárláskor, ha a kezébe nyomnám a nehéz szatyrokat, hogy most cipeld te, mert én vasaltam! (tudom, hogy nagy bevásárlás nincs minden nap, mielőtt még valaki ezt írja)
 28/136 anonim ***** válasza:
85%

Beszéljétek meg,hogy ki mit szeret csinálni,és osszátok be a házimunkát felesbe.

PL: feleséged nem szeret főzni,de te igen,te pedig mondjuk nem szeretsz porszívózni,de a feleséged igen, akkor megegyeztek,hogy te főzöl,ő addig porszívózik.

Úgy osszátok be a munkákat,hogy igazságos legyen. Vegyétek figyelembe,hogy mennyit dolgoztok és milyen munkát végeztek (munkahelyre gondolok) és esetleg még azt,hogy ki mit szeret csinálni,és beszéljétek meg ez alapján,hogy ki mit csinál. Ilyen egyszerű. :)

Csak tényleg figyeljetek oda,hogy egyenlően legyen megosztva a munka,mert ha nem így van,akkor könnyen vita lehet belőle. :)

2013. júl. 16. 12:43
 29/136 anonim ***** válasza:
95%
Te az erősebbik nem egyik példányának tartod magad?
2013. júl. 16. 12:43
 30/136 anonim ***** válasza:
96%

28-as vagyok

Most olvastam a válaszod. Nem,ne nyomd a nehéz szatyrokat a kezébe,az azért elég bunkó dolog egy férfitól...

Meg alapból is,egy nő nem bír annyit,mint egy férfi.

2013. júl. 16. 12:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!