Elvárhatom, hogy vegyen apám nekem is drága cuccokat?
Csak mert van egy szeretője, és legutóbb iphone-t vett neki. Az a nő kapott már egy csomó drága holmit, és még ki tudja, hogy mikről nem tudok! (ezeket apa akkor mondja, amikor azt hiszi, hogy én nem hallom... NEM hallgatózok, papírvékonyak a falak..)
Szeretnék egy 50 ezer ft-ba kerülő holmit. Mit csináljak, hogy megvegye nekem? Van rá pénze, nagyon sokat keres, ez nem lehet akadály. Viszont kiskoromban is mindig könyörögnöm kellett mindenért, még 1 pólóért is, nemhogy valami drágábbért (amit általában meg sem kaptam)
Hát engem nem igazán érdekel, sosem volt közeli kapcsolatom az apámmal. Mondjuk anyámmal sem, de nem vágyom családi életre.
Vegye meg "azt csáá'"
Én apám ugyanez, 46 éves, a barátnője 22, én 21. Nekem soha semmit nem vett, pedig félmillió forint a fizetése. A csajt minden évben kiviszi külföldre, tavaly pl. Miamiban voltak, mindent megvesz neki, az egyetemet kifizette neki. Ha ez még nem lenne elég, még a csaj öccsének is finanszírozza a tanfolyamát, és a ruházkodása nagy részét, pl. márkás cipők stb. Nekem adott 50.000 ft-ot 3 hónapja a villanyszámla tartozásomra, amit visszakért.
Az ilyen nem változik, hidd el. Jobb beletörődni, és lesz@rni.
mondjuk lehet, hogy a nő jobban szereti, mint te...
Vegye meg, azt csá? Apád se hülye, úgy tűnik, nem véletlenül nem kapsz semmit.
Miért kéne szeretnem? Soha nem foglalkozott velem (pl játszás), sosem kérdezte meg, hogy történt-e valami a suliban.
Még a bizim sem érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!