Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvárhatom, hogy vegyen apám...

Elvárhatom, hogy vegyen apám nekem is drága cuccokat?

Figyelt kérdés

Csak mert van egy szeretője, és legutóbb iphone-t vett neki. Az a nő kapott már egy csomó drága holmit, és még ki tudja, hogy mikről nem tudok! (ezeket apa akkor mondja, amikor azt hiszi, hogy én nem hallom... NEM hallgatózok, papírvékonyak a falak..)

Szeretnék egy 50 ezer ft-ba kerülő holmit. Mit csináljak, hogy megvegye nekem? Van rá pénze, nagyon sokat keres, ez nem lehet akadály. Viszont kiskoromban is mindig könyörögnöm kellett mindenért, még 1 pólóért is, nemhogy valami drágábbért (amit általában meg sem kaptam)

2013. júl. 8. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Tudtam én, hogy az összes 50-es pasi gáz, aki fiatalabb lányok után fut. Meg is érdemli, hogy így kihasználja az a k.u.r.v.a. Próbáld kedvesen rávenni, vagy szólj anyukádnak, hogy beszéljen vele, azt csá.
2013. júl. 8. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

"Szeretnék egy 50 ezer ft-ba kerülő holmit."

Bocs,de akár a te hibád,akár nem,ha számodra ez a legnagyobb

gond,akkor eléggé nem stimmel veled valami,vagy jól el lett cseszve a nevelésed.......

2013. júl. 8. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Én most kértem, a hasonló kaliberű apámtól pénz egy nyári ruhára. És tudod, hogy mi volt rá a válasza? "Minek akarsz ilyenkor nyári ruhát venni, amikor mindjárt vége van a nyárnak?!" Na szerinted? Szerintem inkább csináld azt, amit én, menj el dolgozni és gyűjtsd össze rá a pénzt.
2013. júl. 8. 19:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy ez a legnagyobb problémám?

Volt, amikor apám volt a legnagyobb problémám, és mit értem el vele? Idegösszeroppanást s 1,5 hónap pszichiátriát.

2013. júl. 8. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem varhatod el.
2013. júl. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!