Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?
"Még mindig a férfinak kell otthon mázolni, festeni"
Ez nem igaz. Egyedül élek, a húgommal csináltunk meg mindent a lakásban. Leszedtük a tapétát, kimeszeltünk, festettünk, összeszereltük az asztalokat, kanapét, szekrényt, ágyneműtartót. A könyvespolcból lefűrészeltem, mert nem fért be, ahova akartam. Felraktam a karnis, a szúnyoghálót... soroljam még? Ezeket egyszer kellett megcsinálni, és nem haltam bele.
Igenis az egyénekről szól, az egyéni teljesítményekről. Nehogy azt hidd, hogy egy férfi orvos vagy tűzoltó osztozna veled a sikerében, csak mert farkad van. Nagyon el vagy tájolva.
"azt meg honnan veszed, hogy egy átlagos családban így van?"
Onnan hogy olvasom a válaszokat. Egy nő se írta hogy ő szereli a kocsit, vagy katona, rendőr lenne csak fröcsögtök folyamatosan hogy hát ti nők vagytok nektek mindent szabad mert a végén még letöri a körmötök. Másrészt te bolond vagy ha azt hiszed hogy a ti példátok általános. Szét lehet nézni vidéken.
"Ja, és apukám katona, vezető beosztásban. Szeret nőkkel dolgozni, engem is próbált rábeszélni. Járt Koszovóban, Irakban, Afganisztánban. Semmi baj nem volt a nőkkel."
Nyilván majd ezt az egyetlen kicsi lányának fogja mondani. Másrészt nem katonák gondolt hanem irodai alkalmazottnak.
"Van ilyen ismerősünk mint te,állandóan panaszkodi,,hogy a felesége nyagagtja,segitsen ezt-azt,de ő nem,mert ő férfi.Aztán csodálkozik,hogy ha a felesége fáradtságra hivatkozva nem akar szexelni..."
Fáradság hagyjuk már ezt a hülye dumát mit lehet ezekben elfáradni? És jól teszi hogy nem alázkodik meg a becsület ennél sokkal fontosabb.
Kedves Hölgyeim!
Öröm volt a beszélgetés, de most itt kell hagynom, ugyanis nem érek rá egész nap, mert dolgozni kell mennem. Nem mindenki dolgozik állandó délelőtt, ugye a rendőrök, tűzoltók, orvosok sem!
A szerelésről meg annyit, hogy azt hiszem sehol sem írtam, hogy állandóan csak a saját autónkat szerelem, vannak másoknak is autóik, amiket megszerelek!
"Ez nem igaz. Egyedül élek, a húgommal csináltunk meg mindent a lakásban. "
Téged ki kérdezett? Semmit nem számít hogy te mit csinálsz mert EGYEDÜL ÉLSZ és csak is azért csinálod meg mert rá vagy szorulva. Ha lenne férjed azt mondaná hogy hagyd majd ő megcsinálja akkor gondolom ugyanígy fröcsögnél a férfiak ellen mint most? Tehát lényegtelen a példád. Másrészt szerinted azok a férfiak akik egyedül élnek nem maguk csinálják meg a ház körül teendőket? Itt nem az a gond hogy nem tudjuk meg csinálni hanem az hogy igazságtalanság és csicskáztatás az egész ha a nő meg lógatja a lábát.
"csak is azért csinálod meg mert rá vagy szorulva."
Nem. Azért mert így akartam. Hívhattam volna festőt, szerelőt, de szeretem, ha tudom magamról, hogy képes vagyok valamire. Tizenévesen is egyedül festettem ki az otthoni szobámat, pedig volt apukám, aki segített volna.
Te mit dolgozol? Titkárnő vagy?
"Egy nő se írta hogy ő szereli a kocsit, vagy katona, rendőr lenne" - bocs, nem az egyénekről beszélünk, hanem általánosságban.
És falun élünk, ha a nők nem "segítenének" a férfiaknak mondjuk havat lapátolni, akkor nem jutnának el dolgozni. Ha nem vágnánk fát, nem lenne fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!