Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismamák! Nektek segített a házimunkában a férjetek, családotok a terhesség vége felé?
Az hagyján, hogy te rosszul vagy, de a gyereket megölöd.
Miért nem hívsz valakit, hogy segítsen? Hívj valakit, hogy segítsen, akárkit, ha rosszul vagy, mentőt, hogy bevigyenek a kórházba!
Szerintem terhesség nélkül is csinálnia kéne, a segítség nem jó szó, hisz az mindkettőtök dolga... Persze nem mindegy, hogy kinek mennyi más munkája van ezeken túl, de valamilyen szintű megosztást én mindenképpen megkövetelnék. Önző vagyok és számos házimunka fajtát nem szeretek s nem csinálom senki helyett, az tény.
Szerintem is szólnod kéne... Amúgy az alapján, amit írtál, már illett volna észrevennie, hogy szükséged van a segítségre :(
Nekem nem kell hozzá várandósnak lennem, vagy rosszul lennem, hogy segítsen:(
Tedd szóvá... Néma gyereknek.....vannak férfiak akik nem azért nem segítenek mert " bunkók" hanem csak nem jönnek rá, h kellene, meg h ő is meg tudja csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!