Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kismamák! Nektek segített a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismamák! Nektek segített a házimunkában a férjetek, családotok a terhesség vége felé?

Figyelt kérdés
32hétben járok. Földünk,állataink vannak. Szívbeteg vagyok,de minden melót én végzek most is az állatok körűl,az udvaron,a lakásban... Ma rosszul voltam. Nem birtam kimenni hogy kaját csináljak. Én hülye,titkon abban bíztam,hogy a párom csinál majd egy instant levest legalább. De inkább ő sem evett semmit.
2013. jún. 15. 23:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezt eddig hogy birtad?Egyertelmuen nem erdekli a ferjedet sem a baba,sem te.

En a helyedben biztosan inkabb az anyaotthont valasztanam, ha mar a szuleid nem segitenek, mint ezt a falkavezert, akinek "az asszony allat" csak arra kell, hogy a szuksegleteit kielegitse.

Egy valodi ferfi megkozelitoleg sem ilyen.Az en ferjem pl minden vizsgalaton ott volt velem amikor babat vartam, meg a vervetelen is.Ez a bunko meg meg az ultrahangot sem nezte meg??? Nem ertem, miert vagy meg vele.

2013. jún. 16. 00:19
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Csodálom, hogy eddig kibírtad a férjed mellett! Elvileg ketten akartátok a babát, egyértelmű lenne, hogy foglalkozzon veletek!

Az én férjem a terhesség egész időszakában mellettem állt, segített dolgokban, kérni sem kellett, magától megtette.

Terhesség kezdeti szakaszában is ügyelt rám, nem, hogy a 32. hétben.

2013. jún. 16. 07:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Ennel meg az anyaotthon is jobb,hidd el.

Frissen szulten is ezeket fogod csinalni?Persze ha megmarad a baba,mert amit muvelsz,csoda,hogy el meg...

Kerdesre:nem segitett,hanem konkretan letiltott a hazimunkarol,mindent megcsinalt takaritastol fozesig.

2013. jún. 16. 08:02
 24/30 anonim ***** válasza:
Egy kérdés?Mit ad.ő neked hogy vele vagy még a munkán kívül??!!Ennél az anyaotthon is jobb lehet.Szívbeteg vagy,ehhez jön még a terhesség és a sok munka.És soha nem is szólsz neki hogy segítsen?Vagy erre mit mond?Oldd meg ahogy akarod? Hogy rosszul voltál akkor sem mondott semmit sem?Gyedet fogsz legalább kapni?Te sem tudsz a pénzedből bevásárolni?
2013. jún. 16. 08:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne alapesetben bajom az ilyen gondolkodású nőkkel, mint a kérdező, mert mindenki úgy b*ssza el az életét, ahogy akarja, ez az ő egyéni szuverén joga.

A gond ott kezdődik, mikor ebbe a szakig élő szarba egy gyereket vállal, aki kéretlenül kerül a helyzetbe. Sajnálom szegényt, van egy nemtörődöm bunkó apja, és egy mártír, akaratgyenge anyja.

2013. jún. 16. 08:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Itt az idő bevetni a legjobb terhesnő taktikát: HISZTIZZ!

Ne már, hogy belepusztul a napi 8 óra melóbe egy gészséges felnőtt férfi. Csapjál már az asztalra, hogy: idefigyelj apukám: beteg a szívem, a gyerekedet hordom a szíved alatt te meg szarsz az egészre! Szedd össze magad és segíts legalább a ház körül!

Hozzáteszem apám volt ilyen igen egyszerű, hogy amíg nem szólt anyám, hogy gáz van, észre se vette. Ezért anyám hordja a gatyeszt. Húzd fel te is mert a gyereknek sem állapot. Ne legyél te is ilyen tehetetlen. Néma gyereknek...

Nyisd ki a szádat, ne csak neten panaszkodj: Józsikám, csinálj nekem egy instant levest, Józsikám nyírd le a füvet, Józsikám szedd le a borsót, aztán én megpucolom...stb

Nem kapsz szájrákot, ha szólsz, és neki sem szárad le a keze, ha megcsinálja. DE NYISD KI A SZÁDAT!

2013. jún. 16. 10:32
 27/30 anonim ***** válasza:
26os vagyok. Ülőidegzsábám volt, úgyhogy fel sem tudtam állni. Kénytelen volt segíteni.
2013. jún. 16. 10:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Igen, és én nagyon pörgős vagyok, még a férjem mondta, hogy ezt meg azt ne csináljam, pihenjek. Egy hónapig itthon volt szülés után, gyakorlatilag mindent ő csinált, felkelt a picihez, megszoptattam, visszatette a kiságyba. Nappal is sokszor foglalkozott vele, a gátsebem miatt se ülni, se állni nem tudtam, de sétált ha kellet a picivel fel-alá. Te még beteg is vagy, és nem segít? Mi lesz később?
2013. jún. 16. 21:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia, én is szívbeteg vagyok, megkérdezhetem, hogy neked pontosan mi a betegséged és hogy a terhességet hogy viselted? Kardiológushoz hányszor mentél közben? Köszi szépen
2013. jún. 18. 10:03
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem csak a terhesség vége felé... amikor beteg vagyok, nem én végzem a házimunkát. Persze családja válogatja, hogy hol hogyan osztják be a feladatokat (pl. van-e állása a nőnek, vagy háztartásbeli), de nálunk eleve 50-50% a cél, mindketten dolgozunk. A házimunkát az végzi el, aki éppen jobban ráér, mindig tudjuk, kinek mennyi a dolga és azt is, hogy kinek van több ereje éppen megcsinálni.

Ne hagyd magad, ha baja lesz a babádnak, majd mást fogsz hibáztatni, hogy nem segítettek. Nyisd ki a szád, de ne hisztizve, hanem nyugodtan és komolyan mondd el, hogy mi a helyzet. Babát vársz, fáradt vagy, szeretnéd, ha segítene a párod. Hülye dolog, de lehet meg sem fordul a fejében.

2014. szept. 20. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!