Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elvárja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 12:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 anonim ***** válasza:
92%
Az én férjem katona, de ha mást se csinálnék, mint háztartást vezetnék és gyereket nevelnék, akkor éhen halnánk. Úgyhogy felejtsd el ezt a hülyeséget, amit írogatsz!
2013. júl. 16. 13:45
 62/136 anonim ***** válasza:
93%

"Tűzoltóság, katonaság, rendőrség, katasztrófavédelem, egészségügy, tudomány mi ezt adjuk a társadalomnak. A ti feladatotok gyerekeink felnevelése és a házi teendők ellátása lenne semmi több."

Mintha nem lenne tűzoltónő,rendőrnő,orvosnő,ápolónő,és egyéb ami szerinted férfi munka lenne.

"Nem tudom te hogy csinálod, de a feleségem két-három napra főz, nem minden nap."

Mintha csak főzésből állna a házimunka.

És elmosogatni nem kell minden nap?

Vagy nem jut minden napra házimunka? Prszivózás,felsüprés,felmosás,mosás,rendrakás (igen,a koszos ruhádat se a manók viszik ki a szennyestartóba),vasalás,fürdőtakaritás,stb.

A te teendőidet ha akarnád se tudnád részletezve leirni,mert heti 1 órában maximalizálóda ami tényleges munka.

2013. júl. 16. 13:47
 63/136 A kérdező kommentje:

"Egy normális házasságban az az alap, hogy mindkét fél azt szeretné, hogy a másiknak jó legyen. Ez nem megy úgy, hogy centivel méregeted, hogy ki mennyit ad, mennyit dolgozik satöbbi. "

Te már megint ellentmondasz saját magadnak. Az előbb pont te erőlködtél, hogy írjam le percre pontosan, hogy ki mennyit dolgozik, most meg azt írod, hogy ez nem úgy megy?

2013. júl. 16. 13:48
 64/136 anonim ***** válasza:
13%

Most voltam tűzoltóságon, egy fia női tűzoltót sem láttam. :) A rendőrnőkről meg azt mondta egy alezredes, hogy nem akar senkit megbántani, de a rendőrnők irodába jók, nem járőrszolgálatra.

Ezek pont férfi szakmák, és így van rendjén. Ide kemény fizikai erő kell, és határozottság, ami nem feltétlen a nőket jellemzi. (nőként is ezt gondolom)

2013. júl. 16. 13:50
 65/136 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha már centizel, akkor centizz. De sem az egyikre sem a másikra nem vagy képes. Csak oltogatni tudsz.

Kezdem azt hinni, nincs is feleséged, csak egy unatkozó gyerek vagy, aki nem tudja értelmesebben eltölteni a szünidőt.

2013. júl. 16. 13:51
 66/136 anonim ***** válasza:
100%

Jól ért az asszony az olajcseréhez? Mert ha nem, akkor ne várd el. Kérd meg, hogy olyasmiben segítsen, amiben tud. Például: a férjem felvágja a fát, nem kér meg, hogy én csináljam, de én meg közben összeszedem, behordom. A férjem nem tud főzni, nem is kérem meg, hogy főzzön, viszont jól esik ha néha feltöröl, vagy felporszívóz.

Nem kell ugyanazt csinálni, csak ha tudunk, akkor segítünk a másiknak. Ez alap.

2013. júl. 16. 13:52
 67/136 anonim ***** válasza:
100%

"Tűzoltóság, katonaság, rendőrség, katasztrófavédelem, egészségügy, tudomány mi ezt adjuk a társadalomnak."

Kedves kommentelő ! Megkérdezhetem, hogy eme becses szakmák közül te melyiket űzöd ? :)

2013. júl. 16. 13:53
 68/136 A kérdező kommentje:

"Prszivózás,felsüprés,felmosás,mosás,rendrakás (igen,a koszos ruhádat se a manók viszik ki a szennyestartóba),vasalás,fürdőtakaritás,stb."

Nem mindenki olyan igénytelen, mint a te férjed, én rendet tartok magam körül, utánam nem kell pakolni.

Porszívózni, port törölni sem kell minden nap, a mosás is akár két percig is eltarthat bepakolni a ruhákat és megnyomni a gombot, további 5 perc kiteregetni, de ugye ezt sem kell minden nap, meg vasalni sem.

2013. júl. 16. 13:59
 69/136 anonim ***** válasza:
6%

Fiatal nő vagyok, 4 gyerekkel, kertes házban, nagy udvarral. A férjemé a kinti munka, enyén a benti. hazajön, megy ki a kertbe, én nem, mert nem nagyon szeretek kint lenni. Én itt vagyok bent a 4 gyerekkel.

Télen más, hazajön, tv-t néz. Nem állítom be soha takarítani, mosogatni, stb. Nem szeretem, ha az "én" dolgomba más belenyúl.

Egyébként sokan jönnek azzal, hogy a férj is segítsen otthon. Oké, de akkor a nő is álljon be nyugodtan fát vágni, ásni, füvet nyírni, kapálni, olajat csrélni.

Azért az nem oké, hogy a háztartási munka közös, de ugye van a nehéz fizikai munka, ami a férfi dolga.....

Egyébként sok nő, ha egy kicsit okosabb lenne (anélkül, hogy rabszolga stb. dumával jönnének), termetene olyan otthont a férfinak, hogy nem jönne a kedves férj ilyet kérdezni, hanem jól érezné magát otthon...

2013. júl. 16. 14:02
 70/136 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem igénytelen a férjem,kérés nélkül csinál meg bármilyen házimunkát,és nem veri a mellét,hogy de hát ő a héten már kicserélt egy villanykörtét vagy beütött egy szöget a falba :)
2013. júl. 16. 14:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!