Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak akkor lehet jó férj valaki ha segít a házimunkában?
Ha egyenlően dolgoznak, akkor igen, ellenkező esetben nem tiszteli a másik felet.
Én nőként nem bírnám a tv előtt a seggemen ülve nézni, hogy a párom minden nap megfőz nekem, elmosogat, elpakol, kitakarít. Ha a párom csinál valamit, segítek. És ha én csinálok valamit, ő segít. Ez így normális!
"csak akkor lehet jó férj valaki ha segít a házimunkában?"
Egy jó férj "munkaköri leírásában" ez is szerepel, de önmagában ettől még nem lesz valaki jó férj.
Plusz vannak kivételek is a házimunka alól: pl. ha csak a férj dolgozik, az asszony meg otthon van egész nap (és ne jöjjön senki azzal hogy a gyereknevelés mellett nem tud kitakarítani stb.).
# 6/8
Teljesen igazad van, vannak kivételek.
Ilyen alapon azt is kérdezhetnénk, hogy a nő csak akkor lehet jó feleség ha segít a ház körül megszerelni ezt azt a férjnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!