Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek csak akkor lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak akkor lehet jó férj valaki ha segít a házimunkában?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 17:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
2013. jún. 16. 17:58
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki hagyja, hogy a felesége mosogatórongy legyen a fáradtságtól az nem jó férj, az nem társ.
2013. jún. 16. 18:01
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak "segít", nem pedig egyértelmű neki, hogy közös lakhely, közös munkavégzést, a háztartási munkák egyenlő megosztását jelenti.... akkor szerintem régen rossz.
2013. jún. 16. 18:04
 4/28 anonim ***** válasza:
71%
nem csak ettől függ. Ettől még lehet jó férj valaki. Inkább egy figyelmetlenség a másik féllel szemben és bunkóság.
2013. jún. 16. 18:06
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyenlően dolgoznak, akkor igen, ellenkező esetben nem tiszteli a másik felet.

Én nőként nem bírnám a tv előtt a seggemen ülve nézni, hogy a párom minden nap megfőz nekem, elmosogat, elpakol, kitakarít. Ha a párom csinál valamit, segítek. És ha én csinálok valamit, ő segít. Ez így normális!

2013. jún. 16. 18:08
 6/28 anonim ***** válasza:
38%

"csak akkor lehet jó férj valaki ha segít a házimunkában?"

Egy jó férj "munkaköri leírásában" ez is szerepel, de önmagában ettől még nem lesz valaki jó férj.

Plusz vannak kivételek is a házimunka alól: pl. ha csak a férj dolgozik, az asszony meg otthon van egész nap (és ne jöjjön senki azzal hogy a gyereknevelés mellett nem tud kitakarítani stb.).

2013. jún. 16. 18:12
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2013. jún. 16. 18:39
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a feleségét és igaz társa az magától is felfogja hogyha már a ház közös akkor a munka is az. Egy nő nem cseléd hanem nő, és a férfi keze se esik le ha elmos két tányért vagy megfogja a porszívot. Nem is értem ez miért akkora probléma. Rengeteg nő dolgozik nevel gyereket és még a lakást is rendben tartja. Akkor ez egy férfinak miért akkora dilemma? Szóval igen egy jó férj segít és nem csak a jó dolgokban osztozik hanem a házi munkában is.
2013. jún. 16. 18:46
 9/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem, ha fogad egy bejárónőt, akkor is tök jó férj lehet :D
2013. jún. 16. 18:49
 10/28 anonim ***** válasza:
17%

# 6/8

Teljesen igazad van, vannak kivételek.

Ilyen alapon azt is kérdezhetnénk, hogy a nő csak akkor lehet jó feleség ha segít a ház körül megszerelni ezt azt a férjnek.

2013. jún. 16. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!