Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elvárja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 12:03
 101/136 anonim ***** válasza:
3%

"Nem. Azért mert így akartam."

Vagy csak nem volt pénzed rá. Nem hívtad ki a szerelőt oké de kihívta másvalaki. Változtat valamin? Nem.

"Te mit dolgozol? Titkárnő vagy?"

Nem dolgozok, tanulok. Mit számít mint mondtam itt nem az egyénekről beszélünk. Azt látjuk hogy a kemény felelősségteljes munkákat még mindig a férfiak végzik el az állítólagos egyenlőség nevében. Ha valaki lenne olyan örült hogy szorgalmazná ezen szakmákban a nemek 50:50 kiegyenlítését hidd el nem lenne elég jelentkező női oldalról.

"Én festettem, én padlólapoztam, én tapétáztam és én cipeltem be a ház elől a 6 m3 földet. Mert a férjem éppen nem ért rá.. Akkor most mi van? Rohadjak meg, mert engem se kérdeztél mi?"

Szép munka de gondolom a házat amiben laksz ugye nem te építetted?

2013. júl. 16. 14:59
 102/136 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel most mellé trafáltál, mert a kezem munkája igencsak benne van a házban. Betonozás, falazás, kábelek behúzása és még sorolhatnám. Csupa férfi munka, ami, ha rajtatok férfiakon múlik sose lett volna készen és sose lett volna ilyen szép :):)
2013. júl. 16. 15:03
 103/136 anonim ***** válasza:
95%
Tanulsz? De férfi vagy! Neked dolgoznod kéne kint a határban, kaszálni, lelőni az ellenséget! Tanulni? Minek!
2013. júl. 16. 15:06
 104/136 anonim ***** válasza:
91%
Bár igazad van, van pár dolog, amit férfi nélkül nem tudtam volna megtenni. A 400 kilós kazánt nem tudtam volna behozni.. Ja, de azt el is felejtettem, hogy 2 éve kint áll, mert a "férfiak" azt mondták, majd beviszik. Csak biztosan minden nap elfáradnak a megterhelő fizikai munkában.. és nem érnek ide. A férjem meg kevés hozzá, bármennyire is katona és férfi 400 kilót nem bír el egyedül... Kifogásotok mindig van, de hogy tegyetek is valamit, ahhoz már nincs "kedvetek"!
2013. júl. 16. 15:08
 105/136 anonim ***** válasza:
95%

19%-os.

Te nem csinálsz semmit. Nincs mire büszkének lenned az életben. Ezért eldöntötted, hogy a férfiak tettei egynek számítanak.

Akinek itt katona, tűzoltó a férje, kérdezze majd meg, hogy mi a véleménye az ilyen emberekről, akik más tetteit a sajátjuknak tekintik a nemi szervük miatt. Elmondok valamit; akikről beszélsz, azok igazi férfiak, és neked semmi közöd hozzájuk.

2013. júl. 16. 15:13
 106/136 anonim ***** válasza:
91%

Ne idegesítsétek fel magatokat a kérdezőn meg a másik him.ovinisztán! Kibabrált már velük az élet,azzal,hogy ilyen kifordult,torz gondolkozásuk van.

Ismerek ilyen idősebb férfiakat,kivétel nélkül vagy egyedül maradtak öregkorukra,mert senki se bírta elviselni őket,vagy boldogtalan,frusztrált,ideges "kapcsolatba" tengődtek, és SENKI (se a feleség,se a gyerekek,se a rokonok nem tisztelte őket).

Nem fogják fel,hogy senki se azért fogja tisztelni őket,mert f.s. lóg a lábuk között.Úgy gondolják ezért már kijár nekik.Aztán csodálkoznak,hogy mindenki csak körberöhögi őket.:)

2013. júl. 16. 15:16
 107/136 anonim ***** válasza:
94%

Tűzoltó a férjem,12-24-ben dolgozik.

Én mérnök vagyok (igen,nőként),irodában dolgozom leginkább.

Szabadnapjain a férjem megfőz,elvégzi az aktuális házimunkát.

És nem lett még impotens,nem verte még a mellét,hogy ő tűzoltó,úgyhogy én csendben lessem a kivánságait és örüljek ha moshatok rá.

Aki igazi férfi,az annak érzi magát akkor is ha életet ment,de akkor is ha port törölget...

2013. júl. 16. 15:25
 108/136 anonim ***** válasza:
92%

Hát kérdező, te igazán egy bunkó, idióta vagy...

Sajnálom a feleségedet, hogy hozzád ment, mondom ez FÉRFIKÉNT!

Tudod egy háztartás fenntartása nem 1 emberen múlik.

De annyira gáz vagy, hogy egy normális példát sem tudsz felhozni, jössz itt az olaj cseréddel és a nagybevásárlásoddal...

Férfiként nem gondolom azt, hogy a háztartás vezetése csak a feleségem feladata, normális emberként kiveszem a részem belőle, én is ott élek!

Ja és aki felhozta a kert ásást, csak úgy megjegyezném neked, hogy kertes családi házban élünk, és nem kell hetente felásni a kertet, mondom ezt úgy, hogy ba*i nagy a kertünk.

2013. júl. 16. 15:31
 109/136 anonim ***** válasza:
92%

Figyi már te autószerelő vagy Kérdező?? Vagy milyen megjegyzés az, hogy mások autóit is csinálni kell? Pénzért csinálod?

Ha igen, akkor nem átallod tovább égetni magad, hogy gyakorlatilag a pénzkereső munkádhoz is segítséget kérsz, meg sz@rt sem csinálsz otthon?

Nejed mit dolgozik? Te bejársz neki segíteni?

2013. júl. 16. 15:48
 110/136 anonim ***** válasza:
81%
utolsónál a pont :D
2013. júl. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!