Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?
130-as: nálad a pont. Visszavonom amit írtam. :) Valószínűleg még tényleg ott a tojáshéj a popóján... :)
129 voltam
Akkor becsületből kíméld meg magadtól a női nemet és kérlek még csak véletlenül se szaporodj !
Egyébként ez a fórum szerintem nem a filozófiai értekezésekről szól. Itt a legtöbb esetben az emberek igencsak a földhözragadt problémáikra keresnek megoldást. Ezáltal a te filozófikusnak beállított monológjaid számukra használhatatlanok. Ezért vagy lepontozva. Itt senkit nem érdekel, hogy hány férfi dolgozik katonaként vagy ki betonozik, mert nem ezért vannak itt az emberek.
Egyébként meg egy férfit senki sem fog senki azért megbecsülni, márt más férfiak tűzoltók vagy kőművesek. A megbecsülést mindenkinek személyesen kell kivívnia. Olyan fajta globális megbecsülés, amelyről te ábrándozol, jelen pillanatban hál Istennek nem létezik. Még annyira nem ment el az emberek esze...
Igazából én úgy gondolom, hogy az az ideális, ha mindketten megcsinálnak mindent, együtt és aztán a maradék szabadidőt is együtt töltik el, illetve ha néha úgy van akkor ki ki a maga barátaival, időtöltésével, hobbijával. Ennél ideálisabb nincs szerintem. Csak ezt kéne sok férfinak és nőnek alkalmaznia egyenlően.
Szerintem se a nőnek, se a férfinak nem esik jól ha a másik pihenget, míg ő kihajtja a belét.
Szóval a lényeg, hogy a férfi is becsülje és segítse a nőt, és a nő is becsülje a férfit. Nem azt kell nézni, hogy férfi munka vagy női munka, hanem hogy munka amit el kell végezni, hogy szép, tiszta, rendezett legyen az otthonunk ahol mindeketten, illetve a gyerekeink élnek. Ha nagyobb gyerek van, ő is vegye ki a részét a munkából, hiszen így fogja megtanulni és talán nem mikor saját élete lesz akkor társa lesz a párjának és nem az akadályozója, ellensége, kihasználója. Megtanulja, hogyha együtt végezzük gyorsan, nevetve akár a dolgainkat, akkor mikor kész van együtt lehet a család, együtt lehet pihizni, lustizni, szórakozni, játszani, kirándulni vagy bármit. Illetve akkor mindenki mehet egy kicsit a saját kedvenc dolgára, időtöltésére.
Csak szerintem túl önző az ember! Sok ember! Túl szűk látókörű! És önző! Nem tudok rá jobb szót!
A lényeg férfi és nő között az egymás iránti tisztelet és ebbe nagyon sok minden beletartozik!!! Ezt kell megérteni! Ha igazán szeretjük a másikat és vele akarunk élni, akkor erre a mondatomra nem válaszolja azt senki sem, hogy mit beszélek itt hülyeségeket, hanem elgondolkodik rajta és megérti! Úgyhogy én kívánom mindenkinek, hogy jöjjön rá saját magába nézve, hogy mit is jelent ez. Ha meg nem becsüli a másikat, akkor menjen el és keresse meg a párját a világban, mert akkor nem a megfelelő emberrel él!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!