Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?
"Ezzel most mellé trafáltál, mert a kezem munkája igencsak benne van a házban. Betonozás, falazás, kábelek behúzása és még sorolhatnám. Csupa férfi munka, ami, ha rajtatok férfiakon múlik sose lett volna készen és sose lett volna ilyen szép :):)"
Nem te raktad le a házad alapjait te szajha vagy igen? Ha nőkön múlik még mindig barlangban élnénk és kővel pattintanánk tűzet.
"Te nem csinálsz semmit. Nincs mire büszkének lenned az életben. Ezért eldöntötted, hogy a férfiak tettei egynek számítanak. "
Te ritka hülye vagy. Itt társadalmi dolgokról beszélünk nem az egyéni dolgokról. A nők elvárják hogy a férfi mindent megcsináljon mert férfi de ők nem csinálnak semmit hiszen már egyenlőség van. Erről van itt szó semmi többről.
"Akinek itt katona, tűzoltó a férje, kérdezze majd meg, hogy mi a véleménye az ilyen emberekről, akik más tetteit a sajátjuknak tekintik a nemi szervük miatt."
Számtalanszor kihangsúlyoztam hogy férfiakról és nőkről beszélünk és nem egyénekről nem tehetek róla hogy a te füleden csak az megy be ami nektek jó. Mindnyájan tartozunk valahová férfiakhoz vagy nőkhöz és itt a kérdésnél jól látszik ti csak az egyéni tapasztalataitokat nagyítjátok fel míg a történelem és statisztika jól megmutatja a valóságot ami fáj nektek.
"Elmondok valamit; akikről beszélsz, azok igazi férfiak, és neked semmi közöd hozzájuk."
Te csak egy ostoba lotyó vagy milyen jogon teszel ilyen kijelentéseket? Csak azért teszed mert tudod hogy ti nők kiváltságos helyzetben vagytok és sok férfi már a ti talpnyalásotokra van nevelve.
Mindketten ugyanannyit dolgoztok egy héten? Mármint neki is van munkája?
Mert ha igen, akkor néha te is elmosogathatsz és kiteregethetsz. És ő is elviheti lecseréltetni a téligumit, igen. Nem azért éltek együtt mert szeretitek egymást és segítitek a másikat mindenben? Jelenleg csak a párom dolgozik, de van hogy este simán elmosogat önszántából, pedig megcsinálnám másnap én is, de segíteni akar. Mert csak. Azért örülök hogy nem mindenki olyan mint te.
Az autós példák elég rosszak, mert évente leadod egy fél napra a kocsid és mindent kicserélnek, viszont bejárónő gondolom nincs aki minden nap tenne-venne.
Ritka értelmes válaszok érkeztek!
Itt arról van szó, hogy ne csak akkor legyen már egyenlőség meg egyenjogúság ha az a nőnek kedvez! Akkor vegyék ki a részüket a kevésbé kellemes részekből is, ne csak a férfiakat piszkálják hogy mosogassanak már el!
Ezen kellene elgondolkozni, nem pedig itt verni a melleteket, hogy megnyomtátok a gombot a mosógépen, és ez milyen megerőltető, és ezt akár nap mint nap megcsináljátok!
Meg ő is el tudja vinni az autót a szerelőhöz? Akkor én meg tudok hívni egy takarítónőt, aki megcsinálja a házimunka rám eső részét!
Aki meg házat épít meg falaz és a nehéz fizikai munkákat végez a férje mellett, annak meg külön gratulálok a párválasztáshoz!
Mi is gratulálunk szerencsétlen feleségednek! :D
Zavarnak talán a talpraesett nők, vagy mit fáj neked, hogy maga csinálta meg?
Akkor mi tart vissza, hogy takarítónőt hívj...?!?!?
Amúgy még mindig homályos, hogy mit jelent az, hogy mások autóit is meg kell csinálni...
Hűha! Azért nem semmi, micsoda pasik vannak itt! :) Ilyenkor még jobban érzem, hogy hálát adhatok a sorsnak a férjemért. Ilyen hülyeséget már, hogy egy férfi nem mosogathat, mert akkor a nő meg cseréljen olajat! :D Mondjuk vannak nők, akiknek ez nem okoz gondot, de nem a legtöbb.
Az én férjem is elmosogat zokszó nélkül, ha úgy alakul, viszont nem főz, mert nem tud. Én meg nem cserélek olajat, viszont kitakarítom, kiporszívózom a kocsit. Problem?
Jaaaa, hogy ez nem "esélyegyenlőség", mert nem mindenki ugyanazt csinálja? Na és? Mi inkább a munkamegosztás és egymás segítése mellett vagyunk, nem verjük a tamtamot, hogy márpedig ha én ezt csinálom, akkor te is! :D
De furák egyes emberek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!