Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elvárja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elvárja, hogy segítsek a házimunkában, akkor én is elvárhatom, hogy például cserélje le az olajat az autóban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim ***** válasza:
60%
Vazze...ti mindent izomból csináltok? Nagybevásárlásra én nagy áruházhoz megyek, a cuccokat meg cipeli a bevásárlókocsi meg az autó... Ebbe hogy lehet kifáradni?
2013. júl. 16. 12:44
 32/136 anonim ***** válasza:
72%

Jesszusom, mégis mit szólna? Szerinted nincsenek egyedül élő nők? Vagy ők nem vásárolnak be?

Azt mondaná: "Jól van drágám, ha fáradt vagy, pihenj" Ennyi. Nem minden nő hisztis p.csa, csak a net meg a tv hiteti el ezt az emberekkel.

2013. júl. 16. 12:44
 33/136 anonim ***** válasza:
95%
Mivel nem válaszol arra a kérdésre, hogy Te mit csinálsz otthon, ami ennyire megterhelő számodra, feltételezem, hogy semmit és kiborít, hogy most végre megkértek, hogy segíts egy kicsit...
2013. júl. 16. 12:46
 34/136 anonim ***** válasza:
96%

A mosogatás pont jó gazolás után, mert kiáztatja az ember kezét :)

Kérdező: nem az a lényeg, hogy minden munkát 50-50%-ban csináljatok. Az a lényeg, hogy a háztartásban vannak megoldandó feladatok. Ezt optimálisan kell elosztani. Tehát körülbelül ugyanannyi időt és energiát igénylő feladatokat végezzetek, már amennyiben ugyanannyit dolgoztok. Úgy beosztva, hogy a szabadidőtök lehetőleg ugyanakkor legyen, így azt együtt tudjátok tölteni. Szempont az is, hogy valamilyen munkát esetleg te vagy ő nem tudtok elvégezni, azt értelemszerűen a másik csinálja. Ha valamit az egyikőtök jobban/olcsóbban/hatékonyabban csinál, akkor lehetőleg azt a munkát ő vállalja. És ha valaki valamilyen munkát nagyon utál, akkor azt lehetőleg a másik csinálja. Már amennyiben nem utálja ő is.

Ez egy soktényezős játszma. Ha mondjuk ő nem tudja lecserélni az olajat, mert a felét mellécsorgatja, akkor botorság rábízni. Vagy ha nagyon utálja, neked meg csak egy a sok megcsinálandó feladat közül, akkor is. Ha viszont úgy jön ki a lépés, hogy neked más dolgod van, és ő is le tudja cserélni, akkor persze, csinálja ő.

A lényeg, hogy úgy álljatok hozzá, hogy mindketten segíteni akarjátok a másikat, hogy minél előbb végezzetek a munkákkal, akkor szinte magától fog adódni, ki mit csináljon meg.

2013. júl. 16. 12:46
 35/136 anonim ***** válasza:
96%

Hát értem a logikádat...mi (férfiak) vagyunk az erősebbik nem és nem véletlenül...

Amikor olyan van, hogy nehezet kell emelni, direkt meg szoktam tiltani a feleségemnek, hogy ő csinálja, pedig szokott erősködni, hogy márpedig berakja a kocsiba...

Nem akarom hogy megszakadjon...

2013. júl. 16. 12:47
 36/136 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolnál a #9 kérdésre?
2013. júl. 16. 12:48
 37/136 anonim ***** válasza:
96%
Komolyan örülök, hogy nem Te vagy a férjem! Az én férjem lecseréli a kocsin az olajat, segít a nagybevásárlásnál és még a takarításnál sem esik le az ujjáról a gyűrű, sőt, volt már, hogy kitakarított lakás várt, mikor hazaértem munkából, mert neki épp akkor nem volt munkája.
2013. júl. 16. 12:48
 38/136 A kérdező kommentje:
Én meg komolyan örülök, hogy nem te vagy a feleségem! :)
2013. júl. 16. 12:51
 39/136 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom van munkahelye a feleségednek, ahová ugyanúgy eljár nap mint nap dolgozni mint te.

Ez esetben az a kérdés, hogy amikor hazamentek mindketten, akkor ki hány órát tölt a házon belüli, ház körüli teendők ellátására. A lényeg nem ott van, hogy ki milyen tevékenységet végez, hanem ott, hogy egyik fél sem várhatja el, hogy helyette a másik végezzen el mindent.

Tehát kérlek, válaszolj arra, hogy napi hány órát dolgozik még otthon a feleséged és napi hány órát dolgozol otthon te?

2013. júl. 16. 12:55
 40/136 anonim ***** válasza:
94%
Nem fog válaszolni,mert szégyenli...
2013. júl. 16. 13:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!