Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?
"semmit mert nem velem él,akkor miért adjak?"
Talán mert a te kölyködet neveli? Csak tipp volt, nem tudom...
Ő a hálátlan?! Szerinted attól, hogy elvitted egyszer valahová nyaralni jól fog lakni a gyerek és ruháztatva lesz? Hogy a francba tud valaki ennyire elszállni magától?! Inkább hagyd békén azt a szerencsétlen nőt, sokkal jobb lesz neki és a gyereknek is nélküled.
Úristen, hogy lehet valaki ennyire aljas...
Te nem hibáztál. Te folyamatosan hibát hibára halmozol. Ezt próbáld meg észrevenni.
Esetleg még azt is, hogy ha beperel, ugye tudod, hogy nem úszod meg havi 10 ezer forinttal a dolgot?
"Akkor jöjjön vissza hozzám és segítek eltartani a gyereket."
Ez sem jogilag sem morálisan nem így van. Nagyot fogsz koppanni. Szép is lenne, ha a gyereknek akkor járna csak a gyerektartás, ha anyuka eltűri a s-ggfej pasija minden baromságát.
Te tényleg mit képzelsz magadról? Nem hibáztál, BŰNT KÖVETTÉL EL azzal, hogy magára hagytad és megtagadtad a gyereked.
Tényleg ennyire ostoba vagy, hogy ezt nem látod át?
Akkor fog ő visszamenni hozzád, ha bizonyítasz. Jelenleg nem bizonyítasz, csak követelsz.
De most már én is azt mondom, hogy a barátnődnek legyen annyi esze, hogy amennyi pénzt ki tud szedni belőled, azt vegye is el, és keressen egy rendes f*szit, nem olyan sötét állatot, mint te.
"Ha visszajön lényegesen több mindenük lesz" ennyiért egyetlen nő sem menne vissza hozzád.
"a bíróság pedig megfog állapítani egy kisebb összeget és küszködhet,de én felajánlottam ,hogy legyünk együtt akkor miért nem akarja?" - mert eltűntél, magára hagytad, sokat bántottad szavakkal és tettekel. Megtagadtad a gyereket, sőt azt is a fejéhez vágtad, hogy nem is a tied a gyerek.
"mindenki hibázhat." - te nem hibáztál, te bűnt követtél el.
'A gyerekhez pedig azért nem akarok kötödni" - na ez egy alap ok, amiért nem fog visszamenni soha.
"mert utálom amiért ilyen velem(pedig szeretem)jó lenne ha elgondolkodna" - elgondolkodott, és arra jutott, hogy jobb neki nélküled, és egyedül felneveli, a pénzed nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!