Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesen hagytam el a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek

2013. jún. 6. 17:28
 61/106 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyarázom úgy hogy miért nem fog visszafogadni hogy talán felfogd. Amit tettél az megbocsáthatatlan de talán egy nagyon pici esélyed lenne ha tepernél. De mivel csak magaddal foglalkozol most is (te vettél neki laptopot, elvitted nyaralni, neked hiányzik, neked rossz) el fog küldeni a fenébe. Mert téged egyáltalán nem érdekel most nem ő, mint azelőtt sem, csak egy picit fellángolt benned valami vagy talán egy kis bűntudatot érzel de ez ahogy kibékültök el fog múlni és utána ugyan úgy játékszernek fogod tekinteni mint eddig. Ráadásul a gyerekedről sem akarsz önként gondoskodni, hanem majd amennyit megítél a bíróság. Te ezt komolyan gondolod, most őszintén?
2013. jún. 6. 22:08
 62/106 88Móni88 ***** válasza:
100%

Igaza van az exednek, hogy nem fogad vissza.

Lehetsz te a világ leggazdagabb embere, attól még egy betoji senki maradsz... Felhánytorgatod amit ajándékoztál!? Ennyire piti alak vagy...

Nem adsz pénzt a gyerekednek? És csodálkozol, hogy nem akar többé téged?

Tudod mit kéne tenned? Be kellene látnod, illetve fel kellene fognod, hogy mennyi kárt (erkölcsi, lelki) okoztál ennek a lánynak, majd ha ez megtörtént el kéne ballagnod a búsba a pénzeddel együtt. Ha én lennék a helyedben, szégyenemben ezt tenném és soha többé nem zaklatnám.

2013. jún. 6. 22:18
 63/106 anonim ***** válasza:
100%
kamu
2013. jún. 6. 22:55
 64/106 anonim ***** válasza:
Te tök debil vagy. Komolyan. Szerintem jelentkezz be a NYírőbe, neked nem barátnő meg gyerek kell, hanem kezelés. Mondjuk a gyereked génkészlete miatt is van mit aggódni... Reméljük az Anyja feljavítja az átlagot...
2013. jún. 7. 10:46
 65/106 adriennjeni ***** válasza:
Hát, ha van esze nem kellesz neki, Te érzéketlen vagy Ő meg nem! Kismama vagyok én is, ha elhagyna a párom belehalnék, megszenvedett a gyerekkel idáig egyedül, nem gondolod? ráadásul Neked a gyerek nem is igazán fontos! Szenvedj csak nyugodtan! Rádfér!!!
2013. jún. 7. 10:52
 66/106 A kérdező kommentje:
Elég a bántásból,van nekem bajom így is,aki nem tud hasznosat írni az ne írjon.Nem leszek vasárnapi apuka ,visszaakarom kapni,de úgy látom mindenki neki ad igazat.Akkor hagyom az egészet
2013. jún. 7. 11:57
 67/106 anonim ***** válasza:
100%

Akkor talán végre ideje lenne felfognod,hogy neki van igaza!

Mindenki látja ezt,csak te nem!

2013. jún. 7. 13:06
 68/106 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtuk, mit kéne csinálnod, arra húztad a szád. Hát akkor szenvedj.
2013. jún. 7. 13:09
 69/106 anonim ***** válasza:

Az első oldalon már leírtam, de ismétlés a tudás édes anyukája:

Szerintem először tisztázd magadban, hogy csak a lelkiismereted ébredt fel és bűntudatod van, vagy valóban velük akarsz lenni.

Ha az utóbbi, akkor keresd meg először azzal, hogy szeretnéd a gyereked elismerni, vállalni a gondozásából rád eső részt anyagi, időbeli, egyéb terheit.

Megmondhatod, hogy a kapcsolatotok más kérdés, de a gyerek felerészt a tied is, még akkor is, ha hibáztál. Aztán ha legalább sikerült már szóba állnotok egymással és ennek kapcsán találkoztok, idővel talán megenyhül, ha látja, igyekszel, komolyan gondolod és valóban mellettük állsz.

2013. jún. 7. 13:09
 70/106 A kérdező kommentje:
De az semmit nem számít amit írtam?ha nem akar engem akkor minek költöttem rá annak idején annyit,azért hogy ilyen hálátlan legyen?akkor éljen csak úgy ahogy akar
2013. jún. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!