Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?
Minden valószínűség szerint nem tudsz olyat tenni, hogy visszafogadjon.
Ha normálisan gondolkodó nő akkor sem kellenél neki ezek után, ha te lennél az utolsó ember a földön.
A gyerektartás behajtására meg megvannak a jól bejáratott jogi utak. Nagy valószínűséggel előbb-utóbb arra is sor fog kerülni, úgyhogy készítsd a pénzecskédet. Ez tudod hál Istennek, nem kívánságműsor. :)
Az, hogy a gyerekeddel meg nem foglalkozol a jelenlegi hozzáállásod alapján jobb is, momentán sok értelmeset úgysem látna tőled.
"Én elvittem egy egzotikus nyaralásra és kapott laptopot is"
S a gyereketeknek ehhez mi köze?Ettől neki nem lesz jobb, nem fog jól lakni.
Én azt gondoltam, hogy egy ennyi idős férfinak ettől több esze van, hogy ilyenre hivatkozzon.
Te csak azért akarnád a gyereket, hogy visszakapjad az anyját, viszont a gyerek nem érdekel.
Ocsmàny féreg vagy!!
Remèlem Soha nem lesz kìvàncsi râd a gyereked..
Megcsinàlni megtudtad? Most mikor màr pénzt kène adnod az màr nem tetszik?! Pfujj de gyűlölöm az ilyen embereket!
Bízom benne a nő örökre elfelejti azt is,hogy valaha lèteztèl ês talâl vki olyat aki szereti tiszta szìvből a babàval együtt!!!!
Kérdező,és mi lenne ha visszafogadna?
Ha pl épp elszeretnél menni a pároddal,de a gyerek beteg,és nem jön össze,meg tudnád érteni?
Oké,akarod Őt,miért olyan fontos a számodra? csak nem a szex miatt?
Szenvedsz? de mitől? most megtudod Ő mi érzet amikor elhagytad terhesen...
Mérhetetlenül ostoba vagy a válaszaid alapján, lehet ezért se kellesz már neki.
Most már 6 oldalon keresztül magyarázza neked itt rengeteg ember, hogy nem fog visszafogadni, belég szeretni újra, hisz amit tettél megbocsáthatatlan! Ne is próbálj tanácsot kérni, mert nem lehet adni! Egy normális, épeszű nőnek, nem kell egy ilyen "férfi". Fogadd el és éld tovább a saját kis életedet.
Csak az a "vicc" az egészben,hogy te nem is szereted őt,mert ha szeretnéd,akkor legalább most lesnéd minden kívánságát,sőt természetesnek vennéd,hogy veszel a szerelmednek egy laptopot (persze,ha megfelelőek az anyagiak),hiszen vele akarod leélni az életed,ezért kedveskedsz vele,örömet szerzel neki.Valószínűleg arra jöttél rá,hogy magadra maradtál,mint egy kisujj,és most már bezzeg kéne,gyerekkel vagy gyerek nélkül (részletkérdés legalábbis számodra),de sebaj majd a bíróság behajtja rajtad,mert te nem vagy hajlandó "életed szerelmével" felnevelni a saját gyerekedet.
Inkább szállj magadba,és remélem a nő nem fogad vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!