Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesen hagytam el a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek

2013. jún. 6. 17:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
97%
Az a kihasználás, hogy pénzt kér Tőled a baba dolgaira???? Hát b*sszus a Tiéd is az a gyerek, nem csak az övé, miért gondolod, hogy egyedül az Ő feladata gondoskodni róla, mind lelkileg mind anyagilag??? Pfúúúj, ha az én gyerekem apja lennél én leköpnélek és elhajtanálak ezek után... Még ilyet mersz kijelenteni, hogy nem hagyod, hogy csak úgy kihasználjon??? Kutya kötelességed biztosítani a gyerekednek ugyanúgy, ahogy Neki is, hogy egyen, hogy ruha legyen rajta, hogy ha beteg gyógyszereket kaphasson...stb. Mert még ha az exed magának kérné a pénzt, ruhákra, sminkcuccokra, ilyesmire akkor megérteném, hogy ezt mondod, de így... Szerencsétlen lányt nagyon sajnálom...Nem elég, hogy otthagytad terhesen, megalázkodott Neked és segítséget kért, hogy eltudja tartani a gyermeketeket és Te még itt is rúgtál belé egy nagyot. Gerinctelen egy példány vagy!
2013. jún. 6. 19:21
 32/106 anonim ***** válasza:
95%
Mikor szükségük volt rád, elhagytad őked, mégis milyen jogon várod el, hogy megbocsásson? Szerinted megbízna benned ezek után? Mert én biztosan nem. Fizesd a gyerektartást, látogasd a gyereked. Én a helyedben mélyen magamba néznék...22/N
2013. jún. 6. 19:27
 33/106 anonim ***** válasza:
96%
A saját gyereked! Hogy beszélsz róla? Nagyon jól teszi, hogy nem fogad vissza!
2013. jún. 6. 19:38
 34/106 anonim ***** válasza:
82%
Annyira, de annyira úgy érzem, hogy ez megint egy kitalált történet. Ilyen ember nincs, mint ahogy írsz, amiket írsz, megint csak szitva vannak az indulatok!!!
2013. jún. 6. 19:39
 35/106 A kérdező kommentje:
szerinted az hogy beismerem a hibám és elmondom mit tettem az miért kitalált történet?vállalom amit tettem és amilyen vagyok,már ez is baj?visszaakarom kapni őt
2013. jún. 6. 19:46
 36/106 anonim ***** válasza:
93%

Nezd, ez egy kicsit furcsa nekem. Eloszor is, mar a tobbiek mindent elmondtak, hogy milyen minositesu a tetted.

Csak ugy tudnal visszakerulni hozza, hamnagyon tepernel, es a gyermeked is akarnad. Par ev alatt valoszinuleg enyhulne iranyodban, ha latja, hogy a gyermeked imadod es jossz foglalkozni vele. De igy, hogy a lany kell, a gyerek meg csak ugy "van es kesz", nem sok jot remelhetsz. Hany eves vagy?

2013. jún. 6. 19:49
 37/106 anonim ***** válasza:
89%
Jézusom. Az ilyen pasikat azonnal ki kellene íratni a Földről, mint amilyen te vagy. És még képes vagy normálisnak tartani azt, amit írsz. Pusztulj inkább tetves féreg, ne kerülj igazi emberek közelébe.
2013. jún. 6. 19:49
 38/106 anonim válasza:
94%
Itt mar nem csak a ex-baratnod van, hanem a baratnod es a GYEREKED! Vagy ot nem akarod visszakapni?!
2013. jún. 6. 19:50
 39/106 anonim ***** válasza:
94%

Istenem, mintha csak az exem hallanám!

Gondold végig a dolgot! Csúnya dolgokat tettél. Elhagytad, amikor szüksége volt rá. Felháborodtál, amikor a KÖZÖS gyereketekért pénzt kért.

Épeszű nő ezek után nem fog veled szóba állni. Igaza van, ha nem teszi. Az a legszebb, hogy belátod, hogy hibáztál, de meg se próbálod jóvá tenni. Mi az, hogy ha a bíróság megítéli??? A GYEREKED, könyörgöm! A minimum, hogy bőven beszállsz legalább a költségekbe, ha már a munkából kivonod magad!

2013. jún. 6. 19:52
 40/106 A kérdező kommentje:
38vagyok...de eddig nem kellett alkalmazkodnom most kellett volna,hibáztam,de akkor sem értem miért nem fogad vissza.kikérem magamnak én is ember vagyok
2013. jún. 6. 19:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!