Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesen hagytam el a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek

2013. jún. 6. 17:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem fogad vissza, mert eljátszottad a bizalmát. Ő pedig már nem csak ember, hanem anya is.

A helyében én is úgy gondolkodnék, hogy semmi garancia nincs arra, hogy rád számíthat, akkor inkább legyen jogilag letisztázva az ügy.

Esetleg ha tényleg vissza akarod kapni, vedd ki a részed a baba körüli feladatokból. Mindenki meg tud tanulni pelenkázni, altatót énekelni, éjszaka felkelni és megnyugtatni, ha sír. Te is.

2013. jún. 6. 19:59
 42/106 anonim ***** válasza:
95%

Nem akarlak megserteni, de az edigi valaszaidbol 19-20-nak tippeltelek. 38 evesen ennyire egoista vagy meg, hogy a babara egy fillert sem adtal neki? C

Vissza akarod kapni, de kijelented, hogy csak akkor fizetsz a gyerekre, ha a birosag megiteli? Nem erted, miert nem kapsz meg eselyt? Azert nem erted, mert semmi empatias keszseged nincs. Ha a gyerekkel nem kezdesz el foglalkozni, addig semmi eselyed nincs....

2013. jún. 6. 20:03
 43/106 A kérdező kommentje:
Én elvittem egy egzotikus nyaralásra és kapott laptopot is,kocsit is vettem neki igaz azt visszakértem.miért nekem kellett volna megvenni a baba cuccokat is?és mondom akkor már nem éltünk együtt.a gyerektartást pedig majd megállapítja a bíróság akkor fizetek,nincs velem addig miért kéne fizetnem,és ráadásul ki sem akar velem békülni.
2013. jún. 6. 20:18
 44/106 anonim ***** válasza:
100%
és még ő kéri ki magának...nevetséges, szerintem fel sem fogta mit tett szegény barátnőjével és a gyerekével! Gyalázat
2013. jún. 6. 20:20
 45/106 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy remélem egyszer visszakapod kamatostul.
2013. jún. 6. 20:20
 46/106 anonim ***** válasza:
100%
és még ő kéri ki magának...nevetséges, szerintem fel sem fogta mit tett szegény barátnőjével és a gyerekével! Gyalázat
2013. jún. 6. 20:21
 47/106 anonim ***** válasza:
100%

"eddig még nem fizettem semmit,nem velem élnek.köszönöm utolsó .nem is engedem ,hogy csakúgy kihasználjon,majd ha bíróság megítéli fizetek addig nem"

Az egyetlen percig se zavarjon, hogy Ő egyedül tartja el a ti közös gyereketeket. Nagyon remélem lesz annyi esze, hogy a büdös életbe nem fogad vissza egy ilyen utolsó férget...

2013. jún. 6. 20:22
 48/106 A kérdező kommentje:
Miért engem bántotok amikor ő nem akar velem élni?az elején mindent megadtam neki
2013. jún. 6. 20:33
 49/106 anonim ***** válasza:
100%
Most mar nevetnem kell :) ah, sosem fogod megerteni, hogy miert nem fog visszamenni hozzad. Ki nem tojja le, hogy elvitted egzotikus nyaralasra, majd visszakerted a kocsit (ami most segithetne ot a kicsivel a kozlekedesben!!), amikor igazan segitsegre szorult, magara hagytad. Es ahogy a tovabiakban irsz, ezzel a hozzaallassal nem fog megbocsajtani. Keress mas jatekszert, es fizesd a kesobb megitelt tartasdijat.
2013. jún. 6. 20:37
 50/106 A kérdező kommentje:
ezek tények ezért leírtam.Mit kéne tennem hogy szeressen?
2013. jún. 6. 20:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!