Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?
Azért nem fogad vissza, mert eljátszottad a bizalmát. Ő pedig már nem csak ember, hanem anya is.
A helyében én is úgy gondolkodnék, hogy semmi garancia nincs arra, hogy rád számíthat, akkor inkább legyen jogilag letisztázva az ügy.
Esetleg ha tényleg vissza akarod kapni, vedd ki a részed a baba körüli feladatokból. Mindenki meg tud tanulni pelenkázni, altatót énekelni, éjszaka felkelni és megnyugtatni, ha sír. Te is.
Nem akarlak megserteni, de az edigi valaszaidbol 19-20-nak tippeltelek. 38 evesen ennyire egoista vagy meg, hogy a babara egy fillert sem adtal neki? C
Vissza akarod kapni, de kijelented, hogy csak akkor fizetsz a gyerekre, ha a birosag megiteli? Nem erted, miert nem kapsz meg eselyt? Azert nem erted, mert semmi empatias keszseged nincs. Ha a gyerekkel nem kezdesz el foglalkozni, addig semmi eselyed nincs....
"eddig még nem fizettem semmit,nem velem élnek.köszönöm utolsó .nem is engedem ,hogy csakúgy kihasználjon,majd ha bíróság megítéli fizetek addig nem"
Az egyetlen percig se zavarjon, hogy Ő egyedül tartja el a ti közös gyereketeket. Nagyon remélem lesz annyi esze, hogy a büdös életbe nem fogad vissza egy ilyen utolsó férget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!