Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesen hagytam el a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek

2013. jún. 6. 17:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 A kérdező kommentje:
Akkor mit kéne tennem?nem hív,nem jön a gyerekkel,nem keres.anyukámékhoz sem vitte el a gyereket,nélkülem született meg,csak értesített,szóval ő is hibázott
2013. jún. 7. 15:28
 92/106 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóban hibázott, amikor először szóba állt veled.

"a bíróság pedig megfog állapítani egy kisebb összeget"

Te igencsak nagy tévedésben vagy.

A tartásdíj alapjául a következő jövedelmek vehetők figyelembe:

1) bérköltség (alapbér, bérpótlék, kiegészítő fizetés, prémium, jutalom, 13. és további havi fizetés stb.), illetőleg a rendszeres személyi juttatás /alapilletmény, illetménykiegészítés, illetménypótlék, egyéb kötelező pótlék, 13. havi illetmény stb./ címén juttatott összes járandóság, ezen túlmenően:

2) a személyi jellegű egyéb kifizetésként, illetőleg nem rendszeres személyi juttatásként járó egyéb jövedelem (végkielégítés, betegszabadság idejére járó díjazás, túlóra, ügyeleti díj, távolléti díj stb.).

Ha olyan gazdag vagy, mint ahogy azt állítod, akkor igencsak mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod. Teszem hozzá, meg is érdemled.

2013. jún. 7. 15:37
 93/106 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor mit kéne tennem?"

Huszadszorra írjuk le: foglalkozz a gyerekkel, keresd őt, akarj részt venni a nevelésében, adjál bőségesen pénzt pelenkára cumisüvegre.

"nem hív,nem jön a gyerekkel,nem keres.anyukámékhoz sem vitte el a gyereket,nélkülem született meg,csak értesített,szóval ő is hibázott"

Nem hibázott semmiben. Abszolút természetes emberi reakció az, hogy aki cserbenhagy, azt elkerülöm. Pláne azt, aki valaha szeretett.

2013. jún. 7. 15:43
 94/106 A kérdező kommentje:
ezen nem vitázom ,a bíróság kb 25ezer ft fog megáíllapítani.de mégegyszer mondom ha velem élne jobban járna.most már bosszus vagyok ....tehát mindenki azt gondolja,hogy egy nőnek aki nem velem van kéne segítenem.ennyi erővel bárkin segíthetnék,nem beszélve ,hogy segítettem már neki eleget
2013. jún. 7. 15:47
 95/106 anonim válasza:
100%
Nem akarki az utcarol, hogy segit rajta hanem a sajat gyermeked edesanyja. Ne azt nezd, hogy nem vagytok egyutt hanem azt h. van egy gyermeked akiert felelosseget kene vallalnod ha mar a terhesseg soran ott cserben hagytad. Itt lenne az ido h. eszbekapja kozel a 40-hez. Nem a gyerek tehet rola, hogy ilyen h****e vagy.
2013. jún. 7. 16:05
 96/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nőt kell segítened, hanem a gyerekedet, akit az anyja nevel, mivel ha ahhoz volt eszed, hogy megcsináld, vállald is érte a felelősséget ha veled van az anyja, ha nincs.
2013. jún. 7. 16:07
 97/106 anonim ***** válasza:

Ez a nő nem "akárki", hanem a gyermeked édesanyja. És nem őt segíted, hanem a saját gyermeked.

Érted?

2013. jún. 7. 16:08
 98/106 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem a kérdező pszichopata úgyhogy felesleges győzködni. Az is arra utal hogy sok pénze van mert a pszichopaták gátlástalanul gázolnak át akárkin, ez a meggazdagodást eléggé segítheti.
2013. jún. 7. 16:15
 99/106 A kérdező kommentje:
Nem vagyok örült,de érdekes,hogy a szüleim is nekem adnak igazat,és ezért nem látogatják öket.mindent megadtam ennek a lánynak aztán elhagytam mert időre volt szükségem,ez akkora bűn?nem lehet megbocsájtani?miért nem vitte a gyereket a szüleimhez?ez is fáj,és az is,hogy csak akkor szólt amikor megszületett,miért nem akkor amikor megindult a korházba?
2013. jún. 7. 16:43
 100/106 anonim ***** válasza:
100%

"elhagytam mert időre volt szükségem"

Amikor gyereked van, akkor igen, ez akkora bűn. Képzeld el, hogy fogod és otthagyod pár napra. Tudod mit csinál? Éhenhal.

2013. jún. 7. 16:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!