Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik terhesen házasodtatok: hogy tettétek túl magatokat a rosszindulatú megjegyzéseken?
Nem érdekelt,boldogan vártuk a fiunkat,hol foglalkoztam én a megjegyzésekkel.
(esküvőn is csak olyan volt,aki tényleg örült nekünk,így pl anyósék meg se lettek hivva)
Nálunk nem volt ilyen, mert már nagyon régóta együtt voltunk, közös lakás stb. Óriási pocakom volt és ha nem jött volna a gyerek, nem házasodtunk volna még össze.
A rosszindulatú embereken meg nevess egy jót, mert mindig irigység lapul mögötte. Nem tartozol te senkinek magyarázattal, majd a közös jövőtök magáért beszél. Ha nem házasodnátok össze, akkor meg az lenne a baj, hidd el :) menne a pletyka, hogy biztos nem is olyan jó a kapcsolatuk :) Az embereknek soha nem jó semmi, nálunk az volt, hogy amíg nem volt gyerek, kérdezték, miért nincs, amikor lett, akkor kérdezték, mikor lesz tesó, mindig csesztetnek valamiért :) le kell őket rázni és mosolyogni rajtuk, nyilván nincs normális saját életük.
baratnom azt mondta mindenkinek ,,engem legalabb levesznek,,
mivel sok baratnoje gyerekkel is csak elettarsi kapcsolatban elt.
Szerintem se kell vele foglalkozni, nem érdemes. És mi van akkor, ha csak a gyerek miatt, ahhoz sincs senkinek semmi köze... Meg sok mindenben kedvezőbb a helyzet, ha össze vannak házasodva a szülők, tehát lehet, hogy tényleg
"csak" a gyerek miatt, de attól még ugyanúgy szeretik egymást papírral vagy anélkül...
Nem érdekelt, már régóta szerettünk volna összeházasodni. Hogy jött a gyerek, csak meggyorsította egy kicsit a dolgot.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy azok a nők tesznek ilyen megjegyzéseket, akiket nem vettek el és nagy valószínűséggel a közeljövőben nem is fognak (hiába van gyerek is). Legalábbis a mi családi körünkben. Foglalkozzanak a saját életükkel, nézzenek magukba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!