Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesen hagytam el a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek

2013. jún. 6. 17:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
Nem őrült vagy hanem pszichopata. Nyugi csak kis %-uk lesz sorozatgyilkos. Ők minimális empátiával sem rendelkeznek, csak azt nézik hogy amit ők épp akarnak az teljesüljön. Olvasd vissza a válaszaidat és vond le a következtetést. Mondjuk soha nem fogod beismerni mert nem vagy rá képes.
2013. jún. 7. 17:10
 102/106 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy masik not. Ez a no nem erdemli meg, hogy egy ilyen csodalatos ember szeresse, aki pusztan csak elhagyta, megalazta ot, fattyuzta a sajat gyereket.

Karogd a sajat igazad, es hagyd ot beken. Megmondta, hogy felneveli nelkuled, nem? Nincs rad szuksege. Szerijtem meg is gyulolt teged.

2013. jún. 7. 22:12
 103/106 anonim ***** válasza:
100%
Elmebeteg és fogyatékos vagy egyszerre. Ahogy olvastam volt is kitől örökölnöd...
2013. jún. 9. 16:47
 104/106 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus. Nálunk is ez volt. Anyu kellett volna,de én nem. Anyu megmondta,h őt hagyja békén, én itt vagyok,ha látni akar.Persze soha nem keresett. A gyerektartást is addig küldte,még suliba jártam. Azt is úgy,h a munkahelye küldte,emrt magától ezt sem tette volna meg.E hónap végéig. Anyut felhívta,h időben mondjuk le a gyerektartást,nehogy vissza keljen fizetni.Most vizsgáztam. Undorító apák vannak.... pff

23/L

2013. jún. 9. 21:30
 105/106 anonim ***** válasza:
100%
Jah,azt kihagytam,h én is pár hónapos voltam... Előző vagyok
2013. jún. 9. 21:31
 106/106 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Na te észkombájn.Mivel elvitted nyaralni adtál neki kocsit amit visszakértél tőle vettél neki laptopot te vagy az atyaúristen?Akinek pénze van esze is lehetne.Neked az utóbbi nagyon hiányzik.A pénzeden kívül nem látsz mást.Ha le akarna húzni akkor visszamenne hozzád.Ebből is látszik, hogy ennél ő büszkébb.Hidd el biztos hogy nagy erő kellett neki hogy pénzt kérjen tőled.A másik dolog ha hivatalos bejelentett fizetésed van abból állapít meg a bíróság gyerektartást.Ha feketén dolgozol remélem, felnyom valaki a Nav-nál.A szüleid neked adnak igazat?Mégis kinek?Te vagy a gyerekük.De ott ahol pénzes az egyik fél a másiknak kevesebb van mindig ez a helyzet.Te nagyra vagy magaddal mert tied a pénz?A gyereked szeretetét nem fogod tudni megvásárolni.De talán neki jobb is ha nem ismer téged.Egoista Öntelt B..om vagy.És sajnos az is maradsz.Ha ennyi kommenten keresztül nem fogtad fel mit mondanak akkor agyilag is nagy baj van.Sajnos el tudom hinni hogy ez a kérdés nem kamu mert ismerek egy hozzád hasonló gazdag hapsit aki azt hiszi hogy övé a világ és mindent megvehet, annyi a különbség, hogy ő támogatja a gyerekét, igaz ő apaságit csináltatott, de nem kellett bíróságra menniük a gyerektartásért és nem 25000Ft-ot fizet önszántából
2013. jún. 24. 23:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!