Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesen hagytam el a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek

2013. jún. 6. 17:28
 71/106 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha nem is enyém a gyerek?
2013. jún. 7. 13:11
 72/106 A kérdező kommentje:
Jó ez csak bosszúból kicsuszott a számon,az a baj ezt neki is mondtam
2013. jún. 7. 13:32
 73/106 anonim ***** válasza:
Ha ki is békül veled, és rendszeresen a fejéhez vágod, amikor pelenkára kér pénzt, hogy de te elvitted nyaralni, szerinted meddig marad veled?
2013. jún. 7. 13:45
 74/106 anonim ***** válasza:
100%

Te figyelj, komoly bajok vannak itt.

Elhagyod, magára hagyod, nem segítesz, a gyerek nem kell igazán, még az is megfordul benned, hogy nem a tied. De a barátnő kell ismét.

Ez akkora káosz, hogy egy értelmes nő nem kér ebből.

2013. jún. 7. 13:52
 75/106 anonim ***** válasza:

Dehogynem számít, amit írtál. Nyilván jól éreztétek magatokat akkor együtt.

De az, hogy akkor megadtál a párodnak mindent, hogy örömet szerezz neki, szerinted megoldja a gyerek gondjait? Ez semmi. Közvetlenül csak a gyerek felnevelésére ennek a többszörösét kell költeni.

Ajánlom elolvasásra: [link]

De az igazi baj az, hogy eljátszottad a bizalmát. Főleg hogy meggyanúsítottad, hogy nem a tiéd a gyerek? Ilyet nehezen, évek alatt felejt el egy nő.

Ha szeretnél velük lenni, akkor bizony most rengeteget kell dolgoznod az ügyön, más megoldás nincs. Kezdj neki!

2013. jún. 7. 13:52
 76/106 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy 38 vagy, úgy viselkedsz mint egy tizenéves hülyegyerek. Hogy miért nem szeret? Mert egy ilyet mint te nem lehet szeretni és kész és ne gyere a hülye pénzeddel. Megérdemled, hogy szenvedj és remélem sosem fog visszafogadni, mert lesz annyi esze.
2013. jún. 7. 13:58
 77/106 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülyegyerek,de nem szeretem ha lehúznak
2013. jún. 7. 14:06
 78/106 anonim ***** válasza:
100%
Mivel lennél lehúzva?
2013. jún. 7. 14:14
 79/106 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyon gonosz nő vagyok, ha engem hagytál volna ott terhesen szintén mindent megtennék, hogy egy kicsit kiforgassalak a vagyonodból, aztán otthagynálak üres pénztárcával, kisírt szemmel.

De az emberek nem mind olyan gonoszok mint én :)

2013. jún. 7. 14:18
 80/106 A kérdező kommentje:
terhesség alatt 9hónap alatt adtam neki 87000ft-ot,pedig már nem volt velem,azóta igaz semmit mert nem velem él,akkor miért adjak?
2013. jún. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!