Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?
Te figyelj, komoly bajok vannak itt.
Elhagyod, magára hagyod, nem segítesz, a gyerek nem kell igazán, még az is megfordul benned, hogy nem a tied. De a barátnő kell ismét.
Ez akkora káosz, hogy egy értelmes nő nem kér ebből.
Dehogynem számít, amit írtál. Nyilván jól éreztétek magatokat akkor együtt.
De az, hogy akkor megadtál a párodnak mindent, hogy örömet szerezz neki, szerinted megoldja a gyerek gondjait? Ez semmi. Közvetlenül csak a gyerek felnevelésére ennek a többszörösét kell költeni.
Ajánlom elolvasásra: [link]
De az igazi baj az, hogy eljátszottad a bizalmát. Főleg hogy meggyanúsítottad, hogy nem a tiéd a gyerek? Ilyet nehezen, évek alatt felejt el egy nő.
Ha szeretnél velük lenni, akkor bizony most rengeteget kell dolgoznod az ügyön, más megoldás nincs. Kezdj neki!
Én egy nagyon gonosz nő vagyok, ha engem hagytál volna ott terhesen szintén mindent megtennék, hogy egy kicsit kiforgassalak a vagyonodból, aztán otthagynálak üres pénztárcával, kisírt szemmel.
De az emberek nem mind olyan gonoszok mint én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!