Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hagytam el a párom, mit tegyek hogy újra kelljek nekik?
Figyelt kérdés
A terhesség alatt hagytam el a barátnőm,teljesen eltüntem,magára hagytam.sokat bántottam szavakkal,tettekkel .szeretnék újra velük lenni de ő nem akar megbocsájtani .Mit tehetnék?szenvedek2013. jún. 6. 17:28
11/106 A kérdező kommentje:
Az a baj egyszer már majdnem kibékültünk,de kért pénzt a baba cuccokra,és én nem adtam mert adtam már eleget a kapcsolat során.sajnos nem segitettem,azt mondta nincs szükségük rám
2013. jún. 6. 17:50
12/106 anonim válasza:
Na ezek után, nem várj tőle semmit. Nincs olyan nő, aki ezek után visszafogadna, teszem hozzá jogosan. Én a helyedben jó mélyre elsüllyednék szégyenemben!
13/106 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy komolyan leteznek ilyen fereg ferfiak.
14/106 anonim válasza:
Szóval ha jól értem, most is inkább csak az exed kéne, a gyerek nem?
15/106 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féreg,csak engem úgy neveltek amiért megdolgoztam arra vigyázzak,ha nem volt velem miért kellett volna segittenem?Amúgy elvittem nyaralni egy drága helyre,és be is vásároltam a kapcsolat alatt.
2013. jún. 6. 17:57
17/106 A kérdező kommentje:
A gyerek is kéne ,de csak vele együtt.ő azt mondja a gyereket láthatom de ő nem akar velem lenni már
2013. jún. 6. 17:59
18/106 anonim válasza:
Talán azért kellett volna segíteni, mert a GYEREKEDNEK kért segítséget, hogy te is szállj be, ha már megcsinálni volt erőd.
Remélem beperel, és akkor a féltett kis pénzedből muszáj lesz adnod a gyereknek is!
19/106 anonim válasza:
Ha így áll a helyzet, hogy már nem is kellesz, mert nem adtál pénzt, akkor csak pénztárcának lettél volna jó.
Ne bánd! Ez a nő nem a gyereke érdekét nézi, hogy legyen neki apja, illetve csak akkor vagy jó nekik, ha egyben fizetsz is.
20/106 A kérdező kommentje:
eddig még nem fizettem semmit,nem velem élnek.köszönöm utolsó .nem is engedem ,hogy csakúgy kihasználjon,majd ha bíróság megítéli fizetek addig nem
2013. jún. 6. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!