Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az uj csaladjogi torvenyrol az elettarsi kapcsolat nem csalad?
Az elettarsi kapcsolat nem csaladi kapcsolat meg ha gyerek van akkor sem.
Az allam vissza akarja hozni a hazassag fontossagat.
60.
arról nem is beszélve, h akik csak a papír szükségességével érvelnek,mondván, h a jog szerint akkor leszetek egy pár, ha nyilatkozotk és senkit nem boronolján össze senki senkivel, azok mivel magyarázzák azt, h a közjegyző előtt tett élettársi nyilatkozat többi már nem elég, csak a házassági anyakönyvi kivonat. az is hivatalos okmány. ha csupán a nyilatkozattételről lenne szó, akkor bőven elfogadhatnák, ahogy eddig is... de nem
Az allam a torveny a torveny az allam.
Az autovezeteshez jogsit kell szerezni vizsgazni es kifizetni pedig tudok nelkule is vezetni.Nekem a jogsi csak egy papir.
A csaladhoz eskuvo kell csak egy papir de az allam keri ugy mint a jogsit ez a torveny.
"Az allam a torveny a torveny az allam."
igen. kérdező, csak nem mindegy, h mit miért tesz az állam és a döntésében mi motiválja. amúgy a válaszod szintén nem magyarázat azokra az érvekre, h azért kell a papír, h ezzel az állampolgár nyilatkozzon arról, h valóban azt akarja, h xy-nal összetartozóként kezeljék. mert, mint mondtam, ehhez elég lenne a közkegyző előtt tett nyilatkozat is, ami szintén pénzbe kerül, tehát bevétel, ha úgy tetszik.
kérdező, nem arra reagáltál, amit én felvetettem.
kérdező, hogy a te péládnál maradjak, akkor az állam ennyi erővel nem csak a jogs megszerzését köthetné ki az autóvezetéshez (amit természetesen te/én fizetsz ki), hanem azt is, h kizárólag a 100-ig a te tulajdonodban lévő, saját autódat vezetheted és ezt szintén okmányokkal kell igazolnod, ha kell, nap mint nap.
és szerinted ez se lenne különbésg a mai szabályokhoz képest, mert szerinted az állam az állam, és ezen az alapon bmit megtehet, az ő intézkedései jók és fenntartás nélkül efogadandók, megkérdőjelezhetetlenek.
Nem lenne semmi baj a papír nélküli családdal, ha nem használnák ki ennyire és főleg nem ennyien.
Volt munkatársam "egyedülálló" anyaként annyit keres mint 2 ember úgy, hogy a gyereke apjával élnek együtt a közösen megszerzett házban...
Szerinted Kérdező, attól család a család mert összeházasodtak? Akkor gondolom szerinted az is normális, ha a férj veri a feleségét és a gyerekeit, elvégre a legfontosabb megvan, házasok és ők család. Ezzel szemben, ha két ember tiszteli, szereti egymást és a gyerekeiket, azok nem azok, mert egy papírtól lesznek család?
Mi van akkor, ha beleszeretsz valakibe, de az elején nem térsz ki a házasságra és nem akar házasodni, otthagyod?
A jogsit és a házasságot meg nem kénd összehasonlítani. Vagy szerinted ugyanaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!