Mi a véleményetek a nyitott párkapcsolatról, nyitott házasságról?
Figyelt kérdés
Voltatok már ilyen kapcsolatban, esetleg vagytok? Hogy rendezitek el magatokban érzelmileg? Nincs féltékenység? Egyik részről sem? Hogy megy?2012. ápr. 18. 18:30
1/22 anonim válasza:
Szerintem borzalmas lehet.Még nem voltam,de nem is akarom kipróbálni.
3/22 anonim válasza:
Az ilyen nem igazi kapcsolat,csak elvannak egymással. Feltehetően anyagi okokból.
4/22 anonim válasza:
Szerintem ennek nincs értelme. Ha kötődnek egymáshoz valamennyire, de azért mégiscsak jó félremenni, akkor legyenek szimpla szexpartnerek. De ha kapcsolatban vannak az egyik fél úgyis tönkre megy bele érzelmileg.
5/22 anonim válasza:
én nem tudnám akceptálni, de baráti házaspár így él. nagyon szeretik egymást, de mind kettőnek több kell. soha nem féltékenyek és bemutatják a szeretőket a másiknak.sokszor voltak nálunk vendégségben a pár, a férj barátnője és a felelség barátja.
de kétlem,hogy sok erre alkalmas ember lenne.
6/22 anonim válasza:
Aki elvan így elvan, egészséges önbizalom kell hozzá, és nagyon kemény önkontroll, de akinek ez így megfelel akkor éljen így, én nem próbálnám ki, mert érzelmileg nagyon rossz lenne.
7/22 anonim válasza:
én akármikor voltam nyitott a végén mindig elhagyott a barátom, de adott esetben, mikor meg ő volt nyitott, akkor is ő hagyott el
szóval az én életemben ez valahogy nem jön össze, mert szakítás a vége. tehát nyitott kapcsolatokban nincs szerepe a szívügyeknek, vagy már kiégett emberek vannak együtt, vagy csupa ilyesmire tudok következtetni.
8/22 anonim válasza:
Szerintem gáz. Én az ilyen kapcsolatokat nem nevezném se párkapcsolatnak, se házasságnak, csak alkalmi du.ásnak.
9/22 anonim válasza:
Mi a jó fenéért csak az én válaszom lett lepontozva? Mondjátok már meg mi volt ebben olyan szörnyű? :)
10/22 anonim válasza:
addig mindenkié le van pontozva
gondolom 18:36-ig járt itt a lepontozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!