Mi a véleményetek a nyitott párkapcsolatról, nyitott házasságról?
Én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni, DE meg tudom érteni az ilyeneket is. Persze kell hozzá önbizalom, meg bizalom, de szerintem nem kivitelezhetetlen. Attól még hogy az ember lelki, szellemi társa valakinek, nem biztos, hogy működik a kémia is, a testiség, gondolom.
Én abban az esetben tudnám elképzelni, ha mondjuk deréktól lefelé lebénulnék. Továbbra is szellemi társa lennék a páromnak, de ugye a szex nyilván nem lenne megoldható, mert neki sem tetszene az, hogy én nem érzek semmit. Bár valószínűleg az én esetemben akkor is tönkremenne a kapcsolat, mert én nem tudnám elviselni a gondolatot, de azt mégsem várhatnám el, hogy csak orálból, meg kézimunkából éljen.
13-as:amikor összeházasodnak még minden szép,minden jó,csak később(ha már van 2-3,esetleg több gyerek),már unalmas a kapcsolat,kihűlt a szerelem(de a gyerekek miatt a válás szóba se jöhet,mert egy szülő nem igazán tudná őket eltartani:(
Kérdező:én is gondolkodtam már ilyenen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!