Nyitott kapcsolat? Bővebben lent.
Amit erről gondolok nem nagyon tűr nyomdafestéket, de megpróbálom....
Szerintem egy kapcsolatba nem fér bele az ilyenfajta "nyitottság", egy házasságba pedig aztán végképp nem. Erről csak azt tudom mondani, hogy volt olyan, hogy 3-4 hetente, olyan is volt 1-2 havonta találkoztunk a párommal és meg sem fordult a fejünkben...Pedig megtehette volna Ő is, én is. A szex szerintünk azzal a legjobb, akit szeretünk, teljes odaadással, szerelemmel, anélkül CSAK dugás az egész...
HA a férjed ebbe belemegy, véleményem szerint nem szeret Téged. Nem állatok vagyunk, hanem emberek, kéne tudjunk uralkodni az ösztöneinken.
Amúgy meg ha Nektek oké ez, te nem érzed megalázva magad és Neked belefér, probléma nincs. Probléma akkor van, ha Te is annak érzed.
ha már fel ajánlottad tök mindegy mit írunk!!!Én nem tudnám még csak a gondolatát se elviselni hogy a párom mással van!!
Mit mondott erre a párod??Bele ment?
Szerintem veszélyes játék, de ha megbíztok egymásban, akkor miért ne?
Az a bibi csak, hogy ha nem tökéletes a kapcsolatotok, hanem van rajta egy hajszálrepedés, azt tovább növelheti. De az is lehet, hogy éppen meggyőzi a férjed, hogy csakis te vagy hozzáillő, senki más. Kicsit lutri. Mindenesetre sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!