Történt már veletek olyan, hogy hirtelen akár egyik hétről a másikra úgy éreztétek kiszerettetek a párotokból?
Nem új kapcsolat van a háttérben. Semmi ilyesmiről nincs szó, csak úgy érzem, hogy a sok negatív vélemény(család, barátok) a kapcsolatunkról ezt kezdi befolyásolni. Pedig eddig kiálltam a párom mellet, nem szeretném ha ezután "adnám fel"
Köszi a válaszokat.
Volt ilyen, de nálam ez hullámvölgy volt inkább, hamar elmúlt.
Ne adj a negatív véleményre, csak akkor, ha igaz és tényleg árt neked a párod.
Na most nekem nem párom az illető.
De velem is történt olyan már, hogy azt gondoltam már elfelejtettem nem tetszik, nem szeretem.
Ki kellett mondanom, rá 1 órára, annyira bezsongtam, ha csak a nevét hallottam, a pillangók a hasamban.
Nagyon szeretem, de az ember van hogy úgy érzi, hogy 'Már nem szeretem'
Ha szerencsés az ember, hamar vissza jön, de van az az alternatíva, hogy nem jön vissza.
Mióta érzed ezt? Mióta vagytok együtt?
Történt, a dolgokat orvosolja, ha megbeszélitek a dolgokat. Kössetek kompromisszumot, keressetek erre gyógymódot, lehetőséget a kapcsolat helyrehozására, persze csak ha szerinted Megéri helyre hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!