Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már, hogy elmúlt a szerelmetek (kiszerettetek) azért egy lányból, mert nagyon megbánt titeket, és kiábrándultok belőle? Szóval ledöbbentek, és csalódtok. Tapasztalat már valaki ilyet?
A vonzalam megmarad, de már nem hiányzik annyira, mint azelőtt, és úgy érzitek, elmúlt a szerelem. Volt már valakivel ilyen?
És képesek lettetek újra beleszeretni a lányba, vagy nem?
De előtte iszonyatosan szerelmesek voltatok. :S
Én most így érzek, de nagyon-nagyon szerettem őt előtte.
És vonzódom hozzá, de nem vagyok szerelmes.
Engem ha valaki megsért (ez csak olyannak megy, akit szeretek vagy kiérdemelte a bizalmam és nagyon jóba vagyunk), akkor átmenetileg nem tudok nevetni az illető viccein, az érzéseim semlegesek lesznek iránta és nem tudok rendesen kommunikálni vele, amíg nem engesztel ki, vagy el nem múlik ez a rossz érzés, hogy ő engem megbántott. (szerencsére nem tart sokáig, mert túl tudom magam tenni, főleg ha bocsánat kérés megtörtént.
) :)
Igen, de én már 1 hónapig nem éreztem, és szakítottam. :S
Vagy később visszajött volna az érzés?
Nem tudom, hogy neked vissza-e fog jönni az érzés,de ha még mindig úgy érzed, hogy meg vagy sértődve és az nyomja el az érzést, akkor igen, van rá esély, hogy újra érezd, hogy szerelmes vagy belé.. (csak ki kell engesztelnie vagy majd idővel elmúlik.. - szerintem).
és amúgy mivel tudott ennyire megbántani/sérteni?
Hát az nagyon hosszú, de mindegy, nem fogok itt most regényt írni, hagyjuk.
De az a fura, hogy nem érzem magam sértődöttnek, bocsánatot kért már.Vagy lehet,hogy akkor az érzéseimben még nem bocsájtottam meg, de az agyammal már igen?
De már szakítottam,csak elég rossz érzés...A lány nem hiszem, hogy ezek után visszajön hozzám. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!