Nyitott kapcsolat? Bővebben lent.
Az én párom simán kibírna 4 hónapot. Egyrészt ott a 2 keze, másrészt szeret.
Ha ilyen helyzetben lennénk, eszembe nem jutna azt mondani, hogy: nyugodtan feküdj le fűvel-fával, én majd itthon várok rád!
Ha te nem akarsz mással lenni, akkor gyakorlatilag engeded, hogy megcsaljon. Ezzel nincs is baj, sok nőben nincs méltóság, viszont mit fogsz érezni, mikor először próbálgatja majd a szárnyait egy külföldi nővel? Akkor aztán már nem sírhatsz neki, hogy "jajj, ez mégis fáj, és mégse csináld többet." - mert valószínűleg ez lesz.
Ha olyan nagyok az igényei a szexben, és úgy ismered, hogy téged abszolút nem tisztel, és arra se méltat, hogy csomót kössön a fütyire négy hónap erejéig, akkor az ajánlatod nélkül is meg fog csalni. Csak - ha valóban ilyennek ismered - akkor:
a) miből gondolod, hogy eddig nem tette meg?(a megcsaláshoz nem távolság kell, hanem egy döntés a másik lyuk mellett)
b) miért vagy még vele?
Köszönöm a válaszokat.
Még azoknak is akik betegnek tartanak...
A férjem azt mondta "nem tudnám megtenni"
Barátnőm tanácsolta, hogy inkább engedjem meg neki.
Azt egy szóval nem mondtam, hogy nem fájna.
Hülyeséget csináltál.De szerencsére a férjed nem él vele(reméljük legalábbis).
Pont azért mert szereted, iszonyúan fájna, ha mégis megtenné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!