Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, működhet...

Mi a véleményetek, működhet egy 17 éves lány, és egy 28 éves fiú kapcsolat?

Figyelt kérdés
A 17 éves unokahúgom összejött egy 28 éves pasassal. Csak én gondolom azt, hogy ez nem működhet? Nem igazán tudom elképzelni, mit akarhat egy tizenévvel kissebb lánytól egy pasas a sexen kivűl...
2011. júl. 9. 15:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd úgyis kibukik, ha nem működik. Tudok olyan kapcsolatról, ahol működött, és olyanról is, ami nem, szóval ennyiből nem lehet megítélni.

Feltételezem, hogy nem buta lány az unokahúgod. Észre fogja venni, ha nem működik.

2011. júl. 9. 15:56
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
szerintem ez csak rájuk tartozik, nem hiszem, hogy te belelátsz a kapcsolatukba. nekem egyik legjobb barátnőm 19 éves, a barátja 28 és együtt vannak már több mint 3 éve. A pasinak az addigi kapcsolatai nemsokáig működtek jól, mert a nő általában kitalálta, hogy gyereket akar, a pasi meg azt mondta, hogy ő 40 éves kora körül akar. ezért aztán jól megvannak a mostani barátnőjével mert fel sem merül a gyerek-téma.
2011. júl. 9. 15:58
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem működhet.
2011. júl. 9. 15:59
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Nekem unokatestvéremnek 14 éves korában 38 éves faszija volt. És titkolta de már elváltak 1 éve most 26 éves.
2011. júl. 9. 16:01
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Hát szerintem semmi jó nem sülhet ki belőle. Én megtiltanám az egész dolgot... keressen az a 28 éves magának vele egykorút.. és ne tini lányokon élje ki a vágyait.
2011. júl. 9. 16:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 28F vagyok és pont van egy nagyon kedves 17 éves hölgy ismerősöm. Nagyon tetszik és már eljátszottam magamba a gondolattal, hogy mi lenne ha összejönnék vele, de igazából ezt sose gondoltam komolyan.

Ebben a korban ez elég nagy korkülönbség. Szerintem az esetek döntő többségében emiatt nem működhet tartósan a kapcsolat. De persze biztos volt már rá ellenpélda is a történelemben.

2011. júl. 9. 16:02
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
"működhet"... nagyon is jól működhet
2011. júl. 9. 16:02
 8/15 anonim ***** válasza:
39%
Működhet, annyi éretlen férfi van. Mire a lány már gondolkodik házasságon, családon (mondjuk 25 évesen), akkor 36 éves korára csak beérik a srác is és ő is akar majd családod, stb. A mostani 25 körüli srácokat ismerve, elég kevés aki megállapodna.
2011. júl. 9. 16:03
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem unokatestvéremnek 14 éves korában 38 éves faszija volt."

Uh! Ez már nem minősül pedofíliának?

10/15 anonim ***** válasza:
53%
bocs, nem tudom, miért 25-öt írtam, igaz ez a 28 éves srácokra is
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!