Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az uj csaladjogi torvenyrol az elettarsi kapcsolat nem csalad?
Az elettarsi kapcsolat nem csaladi kapcsolat meg ha gyerek van akkor sem.
Az allam vissza akarja hozni a hazassag fontossagat.
Soroljam, hogy mennyi pénzt kap egy "egyedülálló" gyereke???
Alanyi jogon havi több, mint 20 ezer forintot az egyetemen például.
Tankönyvek, ebéd, emelt családi. Soroljam még???
Holott baromira nem egyedül neveli a gyerekét.
41.
Nem kell általánosItani, én mindent úgy igényeltem, hogy ketten neveljük. Az, hogy vannak emberek, akik csalnak? Hát a házasok között is akad, aki mielőtt gyereket tervezz, direkt többre jelenteti be magát stb.
77%
én amúgy tök megértelek. nem akarsz önállóan gondolkodni, ezért beállsz egy oldalra a tömegbe és ha a véleményedet kérdik, simán visszmondod, amit a tribünről hallottál. aztán sokak szemében okosnak és tájékozottnak tűnsz (a magadéban is). én az autókkal vagyok így. fingom nincs a működésükről, azt se tudom, mi micsoda. nincs egy önálló gondolatom. vagy azt mondom, amit a szerelő vagy amit más férfiak. kinek hol a hiányosság. nálad itt, nálam ott.talán annyi a különbség, h engem zavar, h ennyire anafabéta vagyok az autókhoz és olyan könnyű megvezetni (utólag kiderült, h át is vertek már párszor).
ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY CSAK JOGILAG NEM SZÁMÍTOTOK CSALÁDNAK!
Onnantól kezdve nevezhetitek magatokat Jézus farkának is, csak JOGIAG nem vagytok azok. capisce?
Ugy latom ,,az osszedobjuk a szennyes aztan pottyantunk egy par gyereket,,idoszaknak befellegzet.
A penz nagy ur a nepet csak penzzel lehet nevelni ezt tudja a kormany.
legkozelebb ha nem jaratod a gyereked egyhazi felekezetbe ill te nem jarsz nem kapsz csaladit mert az erkolcsi nevelest nem biztositod.
Fogadjunk mindenki ott ulne vasarnap buzgon enekelve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!