Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a velemenyetek az uj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az uj csaladjogi torvenyrol az elettarsi kapcsolat nem csalad?

Figyelt kérdés

Az elettarsi kapcsolat nem csaladi kapcsolat meg ha gyerek van akkor sem.

Az allam vissza akarja hozni a hazassag fontossagat.

2013. márc. 18. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 anonim ***** válasza:
67%

Soroljam, hogy mennyi pénzt kap egy "egyedülálló" gyereke???

Alanyi jogon havi több, mint 20 ezer forintot az egyetemen például.

Tankönyvek, ebéd, emelt családi. Soroljam még???

Holott baromira nem egyedül neveli a gyerekét.

2013. márc. 18. 13:12
 42/126 anonim ***** válasza:

41.

Nem kell általánosItani, én mindent úgy igényeltem, hogy ketten neveljük. Az, hogy vannak emberek, akik csalnak? Hát a házasok között is akad, aki mielőtt gyereket tervezz, direkt többre jelenteti be magát stb.

2013. márc. 18. 13:15
 43/126 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól számít, vagy sem családnak egy család, mert "ott fent" azt mondják az okos emberek. Ha én egy családnak tekintem magamat házasság nélkül is a párommal és a gyermekemmel, akkor tőlem nevezheti mindenki annak aminek akarja! Az öröklés szempontjából pedig lehet végrendeletet írni, és akkor nem számít,hogy egyébként családnak minősülünk vagy sem az állam szerint!
2013. márc. 18. 13:15
 44/126 anonim ***** válasza:
41: Jó, és akkor ezzel a lépéssel kevesebbet kapnak majd azok akik nem házasok? Dehogy.....
2013. márc. 18. 13:16
 45/126 anonim ***** válasza:
25%

77%

én amúgy tök megértelek. nem akarsz önállóan gondolkodni, ezért beállsz egy oldalra a tömegbe és ha a véleményedet kérdik, simán visszmondod, amit a tribünről hallottál. aztán sokak szemében okosnak és tájékozottnak tűnsz (a magadéban is). én az autókkal vagyok így. fingom nincs a működésükről, azt se tudom, mi micsoda. nincs egy önálló gondolatom. vagy azt mondom, amit a szerelő vagy amit más férfiak. kinek hol a hiányosság. nálad itt, nálam ott.talán annyi a különbség, h engem zavar, h ennyire anafabéta vagyok az autókhoz és olyan könnyű megvezetni (utólag kiderült, h át is vertek már párszor).

2013. márc. 18. 13:18
 46/126 anonim ***** válasza:
57%

ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY CSAK JOGILAG NEM SZÁMÍTOTOK CSALÁDNAK!

Onnantól kezdve nevezhetitek magatokat Jézus farkának is, csak JOGIAG nem vagytok azok. capisce?

2013. márc. 18. 13:19
 47/126 anonim ***** válasza:
22%
remélem, sosem kerülök olyan elmeállapotba, h csupa nagybetűkel ordibáljak internetes fórumokon.
2013. márc. 18. 13:26
 48/126 anonim ***** válasza:
72%
84% már ott elbukott a hozzászólásod, hogy lófäszt nem hallottam a tribünről, mert egy száraz jogi szöveghez nekem nincs szükségem értelmezőemberekre, magam is meg tudom oldani. Ebbe, így ahogy van nincs mit belemagyarázni, de mégis próbálkoztok vele.
2013. márc. 18. 13:30
 49/126 A kérdező kommentje:

Ugy latom ,,az osszedobjuk a szennyes aztan pottyantunk egy par gyereket,,idoszaknak befellegzet.

A penz nagy ur a nepet csak penzzel lehet nevelni ezt tudja a kormany.

legkozelebb ha nem jaratod a gyereked egyhazi felekezetbe ill te nem jarsz nem kapsz csaladit mert az erkolcsi nevelest nem biztositod.

Fogadjunk mindenki ott ulne vasarnap buzgon enekelve.:)

2013. márc. 18. 13:40
 50/126 anonim ***** válasza:
79%
Egyetértek vele.
2013. márc. 18. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!