Mi a velemenyetek? Tanulas+kapcsolat
nem semmi,de a párod milyen nyelven tud?mert gondolom vmi közös nyelvetek azért van :)
am én a helyedben nem adnám fel az egyetemet,mert később csak rosszabb lesz.
átjelentkezéssel is lehet egyetemet váltani, bár ennek utána kell járni, hogy mi a módja. (vagy levelező, esti esetleg?)
Nem a párod ellen akarok beszélni (persze drukkolok hogy együtt maradjatok) de szerintem ne hagyd ott az egyetemet. Az alázás meg le van tojva, nincs jobb dolguk? Nehogy már a farka csóválja a kutyát... Szóval nagyívben, tudod :) Ne hagyd az álmodat lerombolni pár ökör miatt.
Esetleg jó megoldás lenne, ha pároddal valahol össze tudnátok költözni és tudnád folytatni az egyetemet.
Koszonom az eddigi valaszokat!:)
Igazabol azert tepelodom, mert megint felotlott bennem az,hogy ismet valtani,csak ezuttal nem szakot,hanem orszagot, utana erdeklodtunk, es az atjelentkezesnek kb 1% eselye van.:( Viszont megint elolrol kezdeni mindent,es kerdeses atvennek e. Most a magyar egyetemekkel probalkozunk, bar azzal sokkal elobbre nem lennek, de legalabb en otthon lennek, es a szallast konnyebben megoldanank. Kesobb nelkule is a szulofoldjen kepzeltem el a jovom, egesz veletlen,hogy igy alakult, mivel en Svajcban dolgoztam. O legszivesebben haza menne,ami ertheto, de persze erti,hogy nekem nem akkora a mozgasterem,igy szobajott Magyarorszag es Szlovakia is. Egy evet minimum kulon kell lennunk,gyujtogetes+nyelvtanulas.
Esti es levelezo nem lehetseges orvosin. Felmerult bennem,hogy esetleg biologus,vagy valami nemileg hasonlo teruletet folytassak majd,konnyebben tudnek ilyesmire menni Norvegiaban,de hat meg se ugyanaz.
A kozos nyelvunk pedig a spanyol, mert O spanyoltanar, nekem meg anyukam felig-meddig az, igy eleg jol tudok, igy mar Spanyolorszagon is elgondolkodtunk,es orvosi utan lepnenk tovabb, de hat ott is olyan,hogy sok eselye nincs az atjelentkezesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!