Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a velemenyetek az uj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az uj csaladjogi torvenyrol az elettarsi kapcsolat nem csalad?

Figyelt kérdés

Az elettarsi kapcsolat nem csaladi kapcsolat meg ha gyerek van akkor sem.

Az allam vissza akarja hozni a hazassag fontossagat.

2013. márc. 18. 11:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 anonim ***** válasza:
100%
hogy őszinte legyek, nem érdekel, hogy jogilag hogy állunk. Én a családomnak tekintem a páromat, szinte a másik felem, és igazából nagyon nem hat meg, hogy az állam nem ismeri ezt el.
2013. márc. 18. 13:47
 52/126 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ha két ember szereti egymást és családot akarnak alapítani, logikus lépés a házasság. Nekem nem lenne merszem olyannak szülni aki még csak el sem vesz feleségül, teljesen normális hogy összeházasodunk, ezzel tudatjuk a családnak és a világnak hogy összetartozunk, és ezután ha akarunk vállalunk gyerekeket.

Akinek nem fontos a házasság, annak valószínüleg az sem fontos hogy hogy nevezik őt és a párját, családnak, vagy lakótársaknak, vagy nyuszifülének, tök mindegy. Ha a házasság csak egy papír, akkor a család csak egy szó, ahogy előttem is írták. Számomra mindkettő többet jelent, nekem ezek fontosak.

21l

2013. márc. 18. 13:50
 53/126 anonim ***** válasza:
14%
Ha neked egy darab papIr ad merszet, hogy szüljél, akkor hajrá. Nekem a papIr helyett más dolgok voltak fontosak és nem csalódtam.
2013. márc. 18. 13:54
 54/126 anonim ***** válasza:
17%

"Akinek nem fontos a házasság, annak valószínüleg az sem fontos hogy hogy nevezik őt és a párját, családnak, vagy lakótársaknak, vagy nyuszifülének, tök mindegy."

Ezt logikailag hogy raktad össze?

2013. márc. 18. 14:01
 55/126 anonim ***** válasza:
47-es, akkor megpróbálok kicsit többet inni hátha gyorsabban pusztulnak az agysejtjeim, mert sajnos túl messze, fent vagyok az átlag emberekhez képest. Idegörlő tud lenni a sok hülye között :))
2013. márc. 18. 14:04
 56/126 anonim ***** válasza:
61%
Szóval a családjogi törvény szerint a a gyermekünk, az apa na és anya (én) nem vagyunk egy család. Akkor mik vagyunk? :D Most komolyan. Ha eddig nem éreztem úgy, hogy házasságot akarok kötni akkor azt hiszik ez után majd igen? Azért, mert a törvény szerint nem vagyunk egy család? :D Kemény.
2013. márc. 18. 14:31
 57/126 anonim ***** válasza:
75%

Nem értek vele egyet.

13 éve vagyunk együtt, 2,5 éves a kislányom. Nem változtatna semmin, ha házasok lennénk. Az, hogy ezt elismerik vagy sem, nem érdekel.

Aki azt írta, hogy házasság nélkül nem merne szülni, hát nem tudom. Ne az legyen az alap, hogy elvegyen, hanem az, hogy tudjatok együtt élni, kitartsatok egymás mellett jóban-rosszban és ehhez nem kell házasság. Házasságot is fel lehet bontani, az sem szól mindig örök életre.

Egyébként, attól mert valaki nem házas, nem feltétlenül vesz igénybe egyedülálló kedvezményeket. Nekem pl eszembe se jutott.

2013. márc. 18. 14:49
 58/126 anonim ***** válasza:
100%
KÖZNAPI ÉRTELEMBEN a párom én és az egy éves kislánynunkkal egy családot alkotunk.Jogilag nem.És?Teszek rá magasról.Boldogan élünk.Lehetett volna esküvőnk de nem lesz.Röviden azért,mert a párom szülei gazdagok,az én szüleim nem azok,de anyám mindenképpen ragaszkodott ahhoz,hogy az esküvő felét ők állják,de nekik a nagy felhajtás már nem fért volna bele,"csak" egy vacsora,de 400 km-re is élnek rokonaink,őket egy vacsora miatt nem tujuk felrángatni,gondolkodtunk a kéttanús esküvőn,de csak családi viszály lett volna belőle,és még egyéb okok miatt nem lett esküvőnk.Helyette a pénzt másra költöttem,amit mai napig élvezek és használok.Nem ítélem el a házasságot,sőt.De nekünk nem jött össze?Most ássam el magam?Vagy akkor nem jó szülei vagyunk a kislányunknak?Hülyeség...
2013. márc. 18. 14:57
 59/126 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem fontos a házasság, én egyet értek vele valahol. Nem értem akik azzal takaróznak, hogy ez csak egy papír, ezért nem házasodnak össze. Aki viszont az egyedülállós példát írta, elég nagy hülyeséget írt, anyám 2 gyereket nevel egyedül és soha semmilyen támogatást nem kaptunk pluszban, de halál mindegy. Jó, én már felnőtt vagyok, de van egy általános iskolás húgom, és rá sem jár semmilyen kedvezmény, mert anyám egyedülálló. 21L
2013. márc. 18. 14:58
 60/126 anonim ***** válasza:
39%

"Nem értem akik azzal takaróznak, hogy ez csak egy papír, ezért nem házasodnak össze."

Ha be kellene jelenteni az önkormányzatnál, hogy szereted anyukádat, tesódat, barátaidat, megtennéd vagy élnél velük boldogan tovább? Jobban szeretnéd anyukádat, ha szerződésbe lenne foglalva? A barátaiddal jobban összetartoznál, ha lenne róla hivatalos okmány?

2013. márc. 18. 15:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!