Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a velemenyetek az uj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az uj csaladjogi torvenyrol az elettarsi kapcsolat nem csalad?

Figyelt kérdés

Az elettarsi kapcsolat nem csaladi kapcsolat meg ha gyerek van akkor sem.

Az allam vissza akarja hozni a hazassag fontossagat.

2013. márc. 18. 11:28
 81/126 A kérdező kommentje:

miert minositene engem a csoro kifejezes en is csoro vagyok

ingyen mentem ferjhez egy szerda reggel csoron.

De csak azert mert nekunk a hazassag fontos pillanat es dontes volt nem a kulsosegekrol szolt.

2013. márc. 18. 18:49
 82/126 anonim ***** válasza:
Kérdező,ha neked ez a véleményed akkor ez.Ennyi.Ezen nincs mit túlragozni,ha így gondolod akkor házadosj meg,és éljél úgy egy családban.Én meg élek úgy,hogy nincs papírom.Ha hajthatatlan vagy,és lehet már csak elvből is rávágod,hogy márpedig aki nem él házastársi kapcsolatban az nem családa,akkor nincs mit tenni...
2013. márc. 18. 18:59
 83/126 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mozaik családokra vonatkozik.
2013. márc. 18. 19:02
 84/126 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem viszont hülyeség, és ezt úgy írom hogy házasságban élek. A szüleinket meg a testvéreinket se vesszük el akkor ő se a családunk. Mi van azokkal akik már több éve vagy évtizede együtt élnek, van két három közös gyerekük, dolgoznak, együtt mennek nyaralni vásárolni, közös programokat szerveznek? Ők nem család? De akkor mi az? Miért van egy papírnak nagyobb jelentősége mint a szeretettnek az összetartásnak. Azok akik azt írják hogy egyedülálló anyaként nem lehetsz család a gyerekeddel azok fejtsék már ki hogy akkor milyen kapcsolat van egy anya és a gyereke között, és miért baj az ha ők is támogatást kapnak? Vagy halljanak éhen csak azért hogy a sok diplomás több száz ezreket kereső párnak még több legyen?
2013. márc. 18. 19:23
 85/126 anonim ***** válasza:
69%
Attól leszel család hogy kitartasz a párod mellet szereted és tiszteled őt és ő is téged, hogy tisztességben szeretetben neveled a gyerekeiteket és ott vagytok egymásnak. Nem attól mert van egy papírod arról hogy házas vagy. Egy papírtól még félre lehet lépni az nem jelent semmit. Így csak azt akarják elérni hogy kevesebb pénzt kelljen kiadni a családoknak gyerekeknek és több jusson nekik. Javaslom mindenkinek irány az önkormányzat két tanuval és megesküdni. Nehogy már jól járjon a sok politikus.
2013. márc. 18. 19:31
 86/126 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld értelmezni, amit bemásoltál. A saját gyerekre továbbra is jár, házasságtól függetlenül.
2013. márc. 18. 19:39
 87/126 anonim ***** válasza:
58%

Persze, hogy nem családja egymásnak a két idegen felnőtt. Attól még, hogy sikeresen reprodukálták önmagukat nekik nem lesz egymáshoz közük.

Ha nem merik vállalni a felelősséget, hogy kimondják egymásra az Igent, akkor miért akarnak családost játszani?

A házasságot kellene kicsit megtámogatni, mert amilyen most a megítélése az siralmas...

24N

2013. márc. 18. 20:51
 88/126 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, te egy darab papIrtól leszel nem idegen a pároddal?
2013. márc. 18. 20:56
 89/126 anonim ***** válasza:
27%
utolsó: amikor egy férfi és egy nő együtt nevel egy gyereket, azt már nem csak úgy játszásiból csinálják. a te logikádat nézve igent mondani egymásra szintén bárki tud. de kiartani egymás mellett jóban-rosszban, felnevelni a gyerekeket, akikért felelősségel tartozunk, na, azt nem tud mindenki. szerinted melyik lehet a kevésbé játékos?
2013. márc. 18. 20:59
 90/126 anonim ***** válasza:
71%
Aha, értem. Ha összeházasodsz egy idegen emberrel, akkor ettől már nem lesz idegen. Ellenben ha együtt él 2 ember 20-30 évig, azok idegenek. Te ezt ugye nem gondolod komolyan?
2013. márc. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!