Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek a férj szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férj szexuális igényeit milyen mértékben "kell" kielégíteni? (Fel éve szultem).

Figyelt kérdés

Fel éve szültem, nsgyon hamar újra egymásra találtunk szexualisan, 3 hét után már oraloztunk, 5-6 hét után volt óvatos szex.

Azóta is rendszeresen van. Persze nem annyira, mint a baba előtt. Átlagban szerintem heti 1.

A kapcsolat kezdete óta konfliktust okoz a szex az eltérés igények miatt. A párom (ferj) napi 2x csinálná. Én kb. Heti 2x max 3x kedvfuggo.

A kaocsolat első időszakában nagyon intenzíven nyomta, hogy ez neki mennyire kell, érzelmi zsarolt, de erre utólag jöttem rá. Sokszor csináltam neki úgy, hogy nekem nem volt kedvem.

Ezt megbeszeltuk, rendeződött minden. De ez azzal járt, hogy én meghuztan a hataraimat. Nem tudok azóta nagyon olyan kezdenenyezni, hogy akkor nekem most nincs kedvem, de kedveskedek egy orallal pl. Azt érzem kiolte ezt belőlem a zsarnokoskodasaval.

Egyszerűen nincs kedvem. Nem tudom magam megeroltetbi, úgy érzem hataratlepes lenne. Ő viszont így állandóan kieleguletlen.

Szerintetek ilyen esetben nekem bekene adnom a derekam és úgy csinálni neki hogy semmi kedvem?

Én azt érzem, hogy nem. Ő se akarja, hogy úgy csináljam h nincs kedvem. De közben ugye rossz neki. Frusztrált.

Szerintetek mi lenne a jó megoldás?

2024. júl. 3. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
0%

"értem mit akarsz mondani, de nem jól látod. Valóban vannak olyan emberek akik kihasználják a másikat, akár évekig, de ne általánosíts!"

Nem általánosítottam, vannak kivételek is.

Szeretnék tisztázni mit hogy értettem.

Eleinte azt hittem ha a szexéhes pasinak kiveri az megoldás. Tévedni emberi dolog.

Úgy hittem, hogy ha a pasi rendes lesz, eleget segít, ha a nő jobban lesz, akkor talán megoldható hogy lesz energiája 5 perc kézzel kiverni (nem szex), ha a pasi sokat besegít, jól bánik vele..

Tévedhetek. Ez egy fórum, csak segíteni akartam.

Szeretném tisztázni nekem mit jelent a "kell" szó:

Azt mondtam hogy kapcsolatokban ki kell elégíteni egymást, ha nem akarom hogy elromoljon a kapcsolat.

Mert azt hallottam hogy el fog romlani a kapcsolat ha nagyon ritkán vannak kielégítve.

Van kivétel. De sok kapcsolat tönkre megy emiatt állítólag.

Erre azt kérdezted tőlem hogy szárazon ráerőltetném e a szexet a nőre és megkötözném e.

Bocsáss meg te normális vagy? Mikor mondtam ilyet hogy a szexet ráerőltetem?

Nagyon durva túlzások, csúsztatások.

Azt mondtam ha nem akarom hogy elhagyjon akkor ki "kell" elégíteni.

Kell=erősen javasolt, nem szó szerint kell.

Ebbe olyan hülyeségeket bele képzeltek hogy én ráerőltetem a szexet.

Nem erőltetem rá, hanem szakítok, vagy az is lehet hogy nem szakítok hanem alkalmazkodok.

A "kell" nem jelent ráerőltetést.

Egy példa hogy megérts:

Az volt megbeszélve hogy én sokszor mosogattam, ezért most anyunak "kell".

Nem erőltettem rá, napokig ott hagyta, nem volt kedve megcsinálni. Érted? A "kell" meg a "kötelesség" nem azt jelenti hogy rá is erőszakolom.

A "kutya kötelesség" durva szó, ideges voltam ezért fogalmaztam így (nem anyura mondtam). Felejtsd el. Rossz kedvem volt meg be voltam sörözve oké?

Ne hánytorgasd. Előfordul hogy az ember idegesen mond dolgokat. Nem minden nap iszok nem vagyok alkesz.

Ilyesmit mondtam:

Ha jó kapcsolatot akarok akkor kutya kötelességem a szükségleteit tiszteletben tartani, de nem muszáj, mert felajánlottam egy másik lehetőséget is, úgy folytattam a mondatot hogy kivéve ha nem baj hogy tönkre megy a kapcsolat.

Vagyis választhatja a szakítást, nyitott kapcsolatot, vagy egyiket sem hanem azt is hogy együtt maradnak elhidegülve... Vagy lehet mégsem romlik el a kapcsolat.

A kutya kötelességet átvitt értelem, nem szó szerint gondoltam, oké?

Semmi ráerőszakolás nincs, nem úgy értettem.

Nem fogom a páromat lelki zsarolni, de jogom van abban hinni hogy ha szeret akkor nem fog szinte mindig nemet mondani, vagy kihasználni, vagy szinte soha hozzám érni. Nem általánosítok, vannak kivételek.

Mindent már nincs energiám tisztázni de remélem ez segített hogy ne ismerj félre.

2024. júl. 8. 12:46
 82/89 anonim ***** válasza:
58%

"jogom van abban hinni hogy ha szeret akkor nem fog szinte mindig nemet mondani"

Ha szeret, megteszi... itt kezdődik az érzelmi zsarolás.

2024. júl. 8. 12:51
 83/89 anonim ***** válasza:
0%

"Ha szeret, megteszi... itt kezdődik az érzelmi zsarolás."

Ez amit mondasz egy általános igazság.

Amit én mondok az nem egy általános helyzet hanem egy darab konkrét helyzet ahol szinte mindig nemet mond, ahol valóban nem szeret és nem vagyok fontos. Ne te döntsed el azt hogy ő szeret e engem. Én ismerem nem te, én látom hogy bánik velem. Azt lehet érezni ha az sosem fontos amit én akarok, azt nem teszi meg, de amit ő akar az fontos, azt muszáj megtennem. Nekem ilyen emberi kapcsolatomból sok volt.

Nem én zsaroltam őket.

Ha ezt is lepontozzátok mondjátok már meg hogy mi a baj.

Mert szoktam értelmeseket is írni.

2024. júl. 8. 14:32
 84/89 anonim ***** válasza:
50%

Baromira nem tetszik, hogy itt egyesek "abnormálisnak" nevezzék azt, ha én és a párom reggel és este is szeretkezünk.

Ez egyéni igény és teljesítmény kérdése, én sem nevezem azokat impot.nsnek és frig.dnek, akik jó ha már egyszer szexelnek egy héten vagy egy hónapban, vagy negyedévente, félévente, esetleg egyszer egy évben!

Azért álljon már meg az a fáklyás menet baccamegabüdöskrvaúristenit... Nah!

A kérdezőnek meg csak annyit, hogy ha tudta milyen szexuális igényei vannak/voltak már kezdettől fogva a gyereke apjának, akkor azokat addig teljesítenie kellett, amíg nem vette el feleségül a férje y egyébként keresett volna mást az igényeihez!

A férj be lett csapva, csak hogy te ne maradj pártjában.

Most meg majd te fogsz magadra maradni a közös gyerekkel, és ne csodálkozz, csak gondolkozz el rajta, hova vezet az, ha valaki megvezeti a másikat.

Ennyi!

2024. júl. 8. 15:56
 85/89 anonim ***** válasza:
25%

Ha van türelmetek akit érdekel én szivesen beszélgetek párkapcsolati témákról itt.

Én pl napi 4 igényű vagyok.

Nem tehetek róla.

Ahhoz alkalmazkodom aki lesz velem. Ha ő napi egyet akar az jó lesz, ha ritkábban akarja az is jó lesz.

Sose csaltam meg senkit. Magamnak megoldom kézzel.

A párom ahányszor akarja ahhoz alkalmazkodom. Első hogy jól működjön a kapcsolat.

2024. júl. 8. 16:46
 86/89 anonim ***** válasza:
84%
A férfi nem szégyene vagy te megalkuvó f@sz 😂
2024. júl. 8. 16:53
 87/89 anonim ***** válasza:
0%
#86 nagyon kedves vagy, kifejtenéd mit tennél? Mit jelent hogy te nem vagy megalkuvó? Nekem a jelleme az első. Nem mindegy kivel élek évtizedekig.
2024. júl. 8. 17:04
 88/89 anonim ***** válasza:
78%

Látod megkapod mástól is, hogy prostinak mehetnél csak más szavakkal. 😂

2024. júl. 8. 17:51
 89/89 anonim ***** válasza:
100%

Hozzámenni sem kellett volna, nem még gyereket szülni.

Válj el, amint tudsz, mert a férjed egy kretén aki ürítésre használ és szerinte tök elvárható, hogy erőszakoskodik.

2024. júl. 15. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!