Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férj szexuális igényeit milyen mértékben "kell" kielégíteni? (Fel éve szultem).
Fel éve szültem, nsgyon hamar újra egymásra találtunk szexualisan, 3 hét után már oraloztunk, 5-6 hét után volt óvatos szex.
Azóta is rendszeresen van. Persze nem annyira, mint a baba előtt. Átlagban szerintem heti 1.
A kapcsolat kezdete óta konfliktust okoz a szex az eltérés igények miatt. A párom (ferj) napi 2x csinálná. Én kb. Heti 2x max 3x kedvfuggo.
A kaocsolat első időszakában nagyon intenzíven nyomta, hogy ez neki mennyire kell, érzelmi zsarolt, de erre utólag jöttem rá. Sokszor csináltam neki úgy, hogy nekem nem volt kedvem.
Ezt megbeszeltuk, rendeződött minden. De ez azzal járt, hogy én meghuztan a hataraimat. Nem tudok azóta nagyon olyan kezdenenyezni, hogy akkor nekem most nincs kedvem, de kedveskedek egy orallal pl. Azt érzem kiolte ezt belőlem a zsarnokoskodasaval.
Egyszerűen nincs kedvem. Nem tudom magam megeroltetbi, úgy érzem hataratlepes lenne. Ő viszont így állandóan kieleguletlen.
Szerintetek ilyen esetben nekem bekene adnom a derekam és úgy csinálni neki hogy semmi kedvem?
Én azt érzem, hogy nem. Ő se akarja, hogy úgy csináljam h nincs kedvem. De közben ugye rossz neki. Frusztrált.
Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
Ha egy pasi nincs rendesen kielégítve, akkor az előbb-utóbb megtalálja a módját... és nem a maszturbálás növelésével...
Neki ugyanolyan nehéz alkalmazkodnia a kis igényeidhez, mint neked az ő nagy igényeihez! Ha nincs kompromisszum, akkor az félredugáshoz vezet.
(nehéz bármilyen kompromisszumot kötni a szex terén, de sajnos muszáj!)
31 ugyan ezt akartam írni de féltem hogy lepontoznak. Az a baj ha az ember igazat mond de nem szimpatikus akkor lepontoznak, hiába hasznos.
A férfi ki lesz éhezve egyre jobban és egy kapcsolat nem arról szól hogy szinte mindig verje ki magának. Egy átlag fiatal férfi naponta igényli. A heti egy az nagyon kevés, kivéve ha betegség vagy ilyesmi van. Múltbéli, évekkel ezelőtti sérelmek miatt szexmegvonás az nem fog javítani a kapcsolaton.
A férfi durcizik a szexmegvonás miatt, a nő durcizik a férfi múltbéli hibái miatt. Kés sértődött ember kevés szex, fáraftság.
Nagyon hamar szedjétek össze magatokat ha nem akarjátok hogy tönkre menjen a kapcsolat szerintem.
A legtöbb ember kisértésbe esne hogy más nőkhöz vonzódjon.
Nem kell azokra hallgatni akik szerint egy 30 év körüli férfival elég a heti egy. A francokat elég. Muszájból nincs több mert fáradt a nő vagy olyan a vérmérséklete.
Ha szeretem a párom legalább kézzel megcsinálnám neki az a napi 10 perc nem nagy fáradtság. Tartsuk tiszteletben egymás szükségleteit.
Ez lelki szükséglet is, hogy a férfi érezze fontosnak magát, tőrődjenek vele. Ha magának kell kiverni szinte mindig az megalázó.
Ne haragudj de ha vállaltál egy komoly párkapcsolatot abban az is benne van hogy nem hanyagolod el szexuálisan. Neked lehet hogy nem kell minden nap, de neki igen. Együtt érzés, szeretet. Kutya kötelességed tiszteletben tartani a párod szükségleteit is, különben elromlik a kapcsolat. Ha ezt nem érted akkor nem vagy értelmes, vagy önző vagy és el fog hagyni vagy megcsalni, vagy egyik sem, de elromlik a kapcsolat. Ha felnőtt ember ennyit nem tud felfogni... Gondold át.
Ne haragudj a kemény szavakért de ezek a szavak megmenthetik a kapcsolatodat, ha nem vagy hülye. Aztán ne rinyálj ha megcsal vagy elhagy mert kiéhezteted, elhanyagolod. Ő a férjed, ki a fszom kéne hogy kielégítse? Magának veri állandóan? Akkor mi a f.sznak vagy neki? Ne legyél önző, tiszteld a párod szükségleteit is.
Esküszöm, hogy egy idióta vagy. Nem kötelező házasság miatt szexelni a társaddal. Lehet válni, vagy nyitott kapcsolatra hajlani ha egyszer válni nem akarnak.
Kutya kötelességed tiszteletben tartani a párod szükségleteit is,
Ja az ő napi bszhatnékja az szentírás. A feleség igényeit nem kötelező tiszteletben tartani.
36 "Esküszöm, hogy egy idióta vagy. Nem kötelező házasság miatt szexelni a társaddal. Lehet válni, vagy nyitott kapcsolatra hajlani ha egyszer válni nem akarnak."
Kösz bmeg nagyon jól esik hogy le idiótázol csak mert azt mondtam hogy árt a kapcsolatuknak hogy a pasi ki van éheztetve.
Amiben van igazság, tehát nem mondtam hülyeséget, de te le idiótáztál. Gondolkodj mielőtt sértegetsz.
Nem kötelező szexelni, de akkor mi a fsznak lett gyerekük és minek házasodtak, ha utána b.szik rá hogy a pasi ki van éheztetve szinte semmi szex és emiatt lehet hogy válás vagy megcsalás lesz? Ezért mi a fsznak házasodtak? Ha szeretem a párom akkor nem éheztetem ki.
Nem az itt a lényeg hogy nem muszáj szexelni a házastársammal, hanem hogy mi a f.sznak házasodtak ha ennyire nem ilkenek össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!