Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire gáz szituáció így?😅
Van egy kolléganőm, aki nekem nagyon bejön, egy végtelenül aranyos nő. Viszont nem sokat beszél a magánéletéről, vagyis velem nem, csak 3 hónapja dolgozom itt. Ma pont egyszerre mentünk ki munka után és egy pasi várta virággal. Mondtam neki, hogy nem is tudtam, hogy van párja, erre kedvesen hátranézett, és mosolyogva csak annyit mondott, hogy “férjem.:D Szép estét neked, holnap találkozunk.” De még kicsit figyeltem őket, megcsókolta a pasit, megszagolta a virágot, valamit beszélgettek még. A virágot berakta hátulra, és ő szállt be vezetni.
A pasi viszonylag magas, tetovált, izmos, de nem az a nagyon kigyúrt fajta, szemüveges, stb. A kolléganőm szerintem 25-30cm-re alacsonyabb nála, egy viszonylag egyébként kisugárzásra ilyen visszafogottabb nő, mégis ő vezetett ami furcsa. Nem tudom pontosan, hogy a pasi jött autóval, vagy a kolléganőm reggel, és a pasi meg csak valahogy idejött. Ti párokról szoktatok gondolkodni, hogy milyen a dinamikájuk, milyen lehet, mennyire stabil a kapcsolat, stb. A kollégák közül többeket kérdeztem, és akik régebb óta dolgoznak itt, mind tudták, hogy házas, csak munkába nem hordja a gyűrűit. Azért nekem ez nagyon furcsa. Annyira kedves meg minden, én nem gondoltam volna, hogy házas. Ráadásul csak 29-30? éves, szóval tök fiatal is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!