Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan kezeljem ezt a szituációt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt a szituációt?

Figyelt kérdés

25 éve házasok vagyunk.

Szeretném kiírni magamból,mert eléggé meglepődtem.

Sajnos igaz a sztori.

Férjem édesapja meghalt,de ennek már 3 éve. Láttam mennyire megviseli,próbáltam segíteni,mellette lenni vagy csak beszélje ki a fájdalmát,de sok esetben a válasz az volt,hogy kiment a garázsba,autót mosni,takaritani stb.stb.

Jó,akkor nem erőltettem,dolgozza fel magában és ha úgy van és azt érzi,hogy tud róla beszélni akkor itt vagyok.

Közben kiderült,pár napja,hogy Ő másnál (nő) kereste a megnyugvást,fájdalom feldolgozását.

De a férjem nem tagadott,amikor én erről beszámoltam neki. De megmagyarázni se akarja.

Sok kérdés megfogalmazodott bennem,de nincs válasza,csak annyi,hogy ez már a múlt.

Ki ez a nő?

Szeretője volt?

Miért nem a családhoz fordult?

Rosszul érint ez az egész engem,csalódott vagyok. Nem tudom mit gondoljak. Hogyan tovább így?...

Szeretném megérteni a férjem viselkedését.

2023. szept. 7. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy akarod. Ha nem tetszik otthagyhatod, ha meg benyeled akkor nincs kèrdés.

Kellett neki vmi. új p.na, nem kell ezt túldimenzionálni.

2023. szept. 7. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az exférjem is ezt csinalta. Az a helyzet, hogy ha tetszik, ha nem, gyásszal, fajdalommal remekül lehet csajozni. Sok nő imadja, hogy babusgathatja, vigasztalgathatja a faszit, hogy ő a jótündér ÉS NEM TE, merthogy ez is benne van, hogy a fickó őt választotta a feleség helyett. Teged pedig megunt a férjed, nem érdekli a véleményed, nem akar veled semmit megbeszélni.
2023. szept. 7. 08:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Azért egy ilyen helyzetben csak a családhoz kéne fordulni nem?

Érthetetlen ez nekem.

2023. szept. 7. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, megmagyarazni se akarja. Nem erdekli a csalad, se te, nem erdekli, hogy mit gondolsz rola. Ott volt az alkalom, hogy kicsit csajozzon, megragadta, neki ez ennyi. Szembe kell nezned azzal, hogy a csaladosdi csak teged erdekel. Ő közönyös.
2023. szept. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!