Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem majd azt a szituációt, amikor egy lány közeledni fog felém? Eddig sikertelen voltam, eléggé.

Figyelt kérdés
Szinte mindig csak szórakoztak, meg hülyéskedtek velem. Magyarul: játszottak az érzéseimmel. Ha lesz egy olyan csaj, akinek tetszeni fogok majd, (elég kevés rá az esély), akkor majd honnan kell tudnom, hogy nem csak szívat? Mikor nem kell majd a kandikamerát keresnem? Mert már erre is volt példa....

2017. ápr. 22. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:

O sajnálom, ez szörnyű. Sajnos nincs biztosíték erre. Muszáj megbízni a másikban, hogy kialakulhasson valami jó.

Próbálj valahogy jobb emberismerővé válni.

2017. ápr. 22. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Először is szedd össze magadat, mert nagyon lejön az írásodból, hogy erősen önbizalomhiányos vagy, csak tenni kell érte, tudom, mert én is az voltam szóval nem a semmibe beszélek. Másodszor pedig ne görcsölj rá erre a dologra, mert akkor sehogy sem fogod tudni kezelni. Az meg nagyon könnyen lejöhet az ember viselkedéséből, ha szórakozni akar veled, csak a hülye nem veszi észre.
2017. ápr. 22. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor én jó nagy hülye voltam....
2017. ápr. 22. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
talán ha lazábban kezelnéd a dolgot, akkor nem vernének át.. vagyis észre tudnád venni, hogy a közeledés valós vagy csak szívatás!
2017. ápr. 22. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre tudni sajnos. Csak akkor tudod meg, ha kockáztatsz.
2017. ápr. 22. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 dehogyisnem, lehet előre tudni, ha nem a farkaddal gondolkozol és odafigyelsz a csajra! 10 perc beszélgetés alatt le lehet vonni a következtetést, hogy hol fog végződni a randi! És ehhez nem kell agysebésznek lenni.
2017. ápr. 22. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
5: Nő vagyok, így én csupán a másik oldalt látom. Sokszor mondták nekem, hogy találkozunk ekkor és akkor, meg csomószor meg is csókoltak, és aztán nem kerestek.
2017. ápr. 22. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, 6-ot akartam írni, csak félrement. :) (7)
2017. ápr. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!