Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi idő kell nektek egy "sikertelen" randi után az újabb ismerkedéshez?
Ha úgy érzitek nem a tökéletes alanyt találtátok meg a randis sráccal, mikor hazaértek:
1. kicsit átrágjátok még a dolgokat és visszautasítjátok, viszont van annyi tisztelet bennetek, hogy addig sem kezdtek ismerkedésbe másokkal.
2. mire hazaértek már újabb 10 pasi "áll sorban" ismerkedési célzattal, azt az ürgét meg továbbpörgetitek és jövőhéten már mással randiztok.
3. adtok neki egy újabb esélyt hátha azonban, ha az újabb randi is rosszul sül el, elfelejtitek.
Már nem vagyok csitri, akivel nem klappol a randi, az azt jelenti, hogy nem illünk össze, és nem erőltetem, semmi kedvem fölösleges köröket futni.
Mostanában nem vágna a földhöz, ha nem lesz folytatás egy randiból, sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatnak ennél. Ha nem jön össze, akkor sincs tragédia, úgy tekintek rá, hogy megismertem egy újabb embert, és az élet megy tovább. Nyugi, max. a pénztárnál állnak sorban előttem, ez társkeresésnél nem fenyeget.
Üdv. a 3-as megoldás is jónak tűnik, én 1 nappal egy rossz randi után ismertem meg a párom /másfél éve/..
Van olyan kolleganője aki mindennap mással randizik, néha lefekszik valakivel, én már hányok tőle..:(
Atyaég, micsoda tévhitekben éltek!!
Figyelj, vagyok csak úgy, élem a kis életem, és akad egy srác, aki elhív randira. Ez vagy sikerül, vagy nem. Ha sikerül, akkor minden OK, lesz belőle valami.
Ha már az első randi után úgy megyek haza, hogy "basszus, alig vártam, hogy vége legyen", akkor nem lesz folytatása, mivel annyira nem vagyok rászorulva pasira, hogy mindegy kivel legyek, csak ne egyedül.
Pont ezért nem is áll sorban utána senki, meg nem szervezek le 5 másik randit másnapra, még a hazafelé vezető úton.
Elkönyvelem, hogy vele nem illünk össze, és kész.
Aztán majd ha találkozok valahol egy újabb pasival, akivel kölcsönös a szimpátia, és eljutunk a randiig, akkor lesz következő.
Nem hajtom a kukikat, és nem halok bele, ha épp nincs mellettem valami kan, nem létszükséglet. Kapcsolatot szeretnék, a megfelelő emberrel.
Ami egyébként többnyire épp van is, eddig csak hosszú kapcsolataim voltak, úgyhogy egy kezemen meg tudom számolni, hány randim volt életemben.
Azt tudnám, ti honnan szeditek ezeket az agymenéseket... A netes társkeresőkön ez megy, hogy pörgetik a csajok a randikat, vagy honnan a francból szeditek ezt?!
8-as vagyok. nem az uccsó.., a 6-os voltam!..
:D Csak közben a 7-es válaszoló beelőzött egyszerre írtunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!