Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas nők! Hogyan alakult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők! Hogyan alakult a házzaságotok, ha azért mentetek már férjhez, mert nem akartatok várni a gyerekvállalással, még akkor is, ha nem ő volt a nagy ő?

Figyelt kérdés
Tehát nem a nagy szerelemhez, az ideális pasihoz mentetek hozzá, hanem a fő cél a gyerek volt.

máj. 4. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
A szerelem kialalkul és fáj így is úgy is és úgy, hogy még is, csak a nagy Ő lett belőle a terhesseg alatt is már. Csodás apa, férj. Így alakult.
máj. 4. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Normális nő így nem megy férjhez.
máj. 5. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Mekkora parasztvakítás amit állit a kedves 2#.
máj. 6. 07:59
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Akkor még nem is a gyerek miatt, mert még nem gondoltam ilyenre. Inkább egy biztonságos, kényelmes kapcsolatra vágytam, mert előtte nem ilyenek voltak. És akkor nagyon kielégítőnek tűnt ez így. Gyerekeimnek nem is tudnék jobb apát elképzelni. De külsőre és érzelmileg sosem volt az ideálom. Ez sajnos állandó hiányérzetet okoz..
máj. 6. 08:51
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
3. De cuki vagy. Ezek szerint betalált a válasz, és te is az ilyen igénytelenek közé tartozol akik szerelem nélkül hàzasodtak érdekből.
máj. 6. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy mik vannak erre? Semmi nem talált be sehova 3#. Nem tetszem számító galaxisnak se lenni. Neked nem ereszti át a fényt az írot betűk megértésén. Azt látom a törlés megy. Más nem megsemmisít hanem hagyja galaxist működni és minden remekel benne az elmúlhatatlan szerlem felé. Dádám 👏
máj. 6. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Normális életképes nő inkább egyedül marad mintsem a nem megfelelő emberhez menjen feleségül

Aki meg nem így házosodik az ne panaszkodjon ha majd egyedül marad a gyerekeivel

máj. 8. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha valakit élete szerelme, hosszú kapcsolat után elhagy? Szóba került már a házasság, gyerek. Aztán egyik napról a másikra vége. Több ilyet is tudok. 30 körül már nem olyan könnyű olyan partnert találni aki akar gyereket. Sok az elvált pasi akinek már van. Ilyenkor van az, hogy sok nő "lejjebb adja" az igényeit. Azt látom, hogy jók is lehetnek ezek a házasságok hiszen a pasi a saját szintje feletti nőt kap. Felnéz rá. A hölgy meg idővel megszeretheti éppen ezért mert csodálja, istenìti a férfi. Én megértem, hogyha egy nő nem mond le azért az anyaságról mert nem élete nagy szerelme lett a gyermeke apja.
máj. 10. 12:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Így van, 8-as ez is előfordulhat.

Köszi mindenkinek a hasznos válaszokat 1-es, 4-es!

máj. 10. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
elvaltam 3 ev utan miutan ratalaltam az igazira aki elfogadott a gyerekemmel egyutt.
máj. 11. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!