Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menyasszonyomat miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyomat miért zavarja annyira, hogy anyukámnak haszonélvezeti joga van minden vagyontárgyamon?

Figyelt kérdés
A házon is van neki haszonélvezet meg a két autón is, mert anyukám fél, hogy ha megnősülök akkor ki fognak zsákmányolni. Anyukám szerint a legtöbb nő csak erre utazik. Mivel már eléggé előrehaladott korban vagyok, nem voltam még házas így én is félek kicsit ettől, mert manapság mindenütt tényleg azt lehet hallani, hogy a nők csak a férfi pénzére utaznak, utána ha megszerezték akkor lelépnek és mekkorát kaszáltak a válásból. Kicsit félek ettől az egész házasság dologtól őszintén, de 39 évesen már úgy érzem ideje lenne megállapodni és páromról azt hiszem, hogy szeret, bár ez nem tudom mennyiben fog változni majd ha össze házasodtunk. Anyukám is nagyon ellenzi a dolgot. 39/F

2020. dec. 8. 08:59
 81/99 anonim ***** válasza:
91%

Igazából azt hiszed, anyád téged véd, de valójában saját magát védi, és adott esetben a te életedet és a te családod életét nehezíti meg. Ennek számodra semmilyen előnye nincs, csakis hátránya. Nem fogod tudni eladni azt az ingatlant, ha úgy van kedved, mert haszonélvezettel ki veszi meg szerinted, vagy mennyiért veszik meg? Gombokért max.

Ha anyu meg kitalálja vénségére, amikor már nem ritka a demencia, hogy ő beköltözik, vagy ti ki, akkor meg nem sokat tudsz csinálni. Vagy majd ha házsártoskodik és beleköt, hogy miért van ott szeg a falban, majd jusson eszedbe, "milyen jót" is tett veled valójában anyád.

2020. dec. 8. 14:52
 82/99 anonim ***** válasza:
91%

82: pontosan így látom én is és nálunk is ugyanerről szóltak ezek az intézkedések. Ezzel a fia kezét is megköti, tipikus leválási csapdát generál.

Amúgy mint saját tulajdonú lakással rendelkező, gyereket nem akaró nő, mondom neked, hogy nagyon remélem, hogy nem akarsz gyereket. Szép dolog a külön kassza meg az anyagi óvatosság, de ahol azon agyalnak, hogy hogyan ne kapjon semmit a gyerekük anyja, ha elromlik a kapcsolat, oda nem való gyerek... Apám ugyanilyen ember volt, sajnos nem csak anyámmal, hanem velem is. Én pedig nem könyörögtem az örökségemért. Szerencsére a vállalkozásuk közös volt annak ellenére, hogy azon is éveket pereskedett, hogy anyám munkájàt semmisnek vegye és mindenen ő ülhessen. Vannak ilyen dögevő szutyok férfiak is... De ha gyereket vállalsz, az a minimum, hogy nem vagy egy garasoskodó here. Okkal köpök az apámra már lassan egy évtizede. Majd jön a levél, ha mennem kell... :)

2020. dec. 8. 15:00
 83/99 anonim ***** válasza:
90%

Hű, neked meg a többi férfinek aztán marhára fosnotok kell a házasságtól. Az esetek többségében ki van nyalva a puhos, szőrös seggetek. Kaját csinál a zasszony meg a mama, a drága jó mama. Még a gyereket sem nektek kell kihordani, csak egyet spriccelni. Ha úri kedved úgy tartja, akkor lelépsz és vissza se nézel. Szegény férfiak, hát de mi az, hogy ennyi meló után hagyjatok akár egy nyamvadt függönyt is a zasszonynak meg a kölyköknek? Nem kell nekik semmi!! Csak én vagyok és a mama, meg én én én. Az én jogaim, az én pénzem, az én pöcsöm, az én vágyaim, az én gerincem...ja hoppá, az nincs.

Ezek vagytok ti. És akkor megy a nagy csodálkozás a másik topikban arról, hogy a szemét nők hogy merészelnek válogatni. Hát de még az átlagon aluli is. Hát hogy nem elég a hülye, buta, ronda nőknek az önző, egocentrikus férfi, aki még az utcára is kirak a gyerekkel együtt?! 😂

2020. dec. 8. 15:41
 84/99 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem vedd feleségül az anyádat.
2020. dec. 8. 16:33
 85/99 anonim ***** válasza:
90%
Anyukám :D ezen nevetek :D Baszki kérdező, de töketlen vagy. Anyád téged is simán kisemmizhet. Menekülnék tőled, olyan messzire, ameddig csak látok.
2020. dec. 8. 18:25
 86/99 anonim ***** válasza:
90%
A menyasszony érdekében remélem, ez a frigy nem fog létre jönni. A kérdező vegye feleségül az anyukáját. Mimdenkinek jobb lesz. Le merem fogadni, a kérdező ma is minden nap az anyukájánál ebédel. És ez nem változna, ha a kérdező férj és apa lenne. De a női nem érdekében: inkább ne legyen. Mindenkinek jobb, ha marad az anyukájánál.
2020. dec. 8. 18:59
 87/99 anonim ***** válasza:
91%

" Más lakhatási gondjai meg nem hiszem hogy rám tartoznának."

Jogilag de. Sajat ingatlanodbol sem rakhatnád ki csak ugy az utcara. A birosàg elsö kérdése lenne hogy a pàrodnak(ha häzasok vagytok) van e hova mennie, vagy TE hogyan gondoskodsz erröl. Mivel a pàrod nem Magànak gyüjtött meg magàert dolgozott csupan hanem a csalàdèrt. Benne a munkàja az élete is.

Vàltak a környezetemben. Ki is akadt ezen az a fél akinek van háza.

2020. dec. 8. 19:28
 88/99 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet csak ugy évekig/évtizedekig (ki)hasznàlni vkit, aztàn kivágni szimplán mint macskàt
2020. dec. 8. 19:30
 89/99 anonim ***** válasza:
89%
igazi díszpinty vagy te kérdező pszichomami szoknyája mellett, remélem a jövendőbelid meggondolja magát és ott hagy téged. különben meg te leszel az, aki nyafogni fog, hogy az asszonyka nem rak elé vacsit, miközben 3 puját lát el, aztan majd mamika kiment, asszonyt meg ott hagyod 3gyerekkel, akikkel ugyanolyan filléb***ó leszel mint ami most vagy. Szégyen!
2020. dec. 8. 19:51
 90/99 anonim ***** válasza:
90%
39 évesen tényleg ekkora gyerek vagy és nem látod hogy az egyetlen nő aki kizsákmányol az az anyád? Remélem a menyasszonyod még időben meglép.
2020. dec. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!