Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnám leszoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leszoktatni a menyasszonyomat a cigarettázásról?

Figyelt kérdés
Milyen módszert hatékony (tapasz, biorezonancia vagy valami) Nem sokára lesz az esküvönk és egy lakásban költözünk. A többi rossz szokásról (körömrágás, nyavalygás) már sikerült leszoktatnom. Ez azonban a legidegesítőbb számomra. Én pedig nem fogom eltürni, hogy a feleségem nekem nem tetsző dolgokat műveljen. A cigit titokban még csinálja, érzem a rajta a büdös szagot. Nem tudom mitévő legyek, mert nem használt eddig sem a szép szó, sem a verés.
2017. júl. 1. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
"Sem a verés"? Ez most komoly?
2017. júl. 1. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Úgy, hogy nem veszed feleségül, de nem is jártok és keresel magadnak olyan valakit aki minden szempontból megfelel az elvárásaidnak és nem kell leszoktatnod semmiről sem.

Nem kérnék belőled azt tudom, titokba cigizni ... ? ne nevettesd már ki magad ember. Neked nincs rossz szokásod, olyan dolog ami idegesíti a másikat, te tökéletes vagy ? xd

2017. júl. 1. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

Legalább most nem én mondom, hogy saller xD

30/f

2017. júl. 1. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar, miért nem kerestél helyette egy nemdohányzót, és egyáltalán miért veszed el? Vagy nemdohányzók között nem volt olyan, aki elég jó lenne számodra, vagy akinek te elég jó lettél volna? Nem fog leszokni, főleg, ha a hátad mögött csinálja titokban. Ismerek ilyen nőt, egyébként intelligens, jó keresete is van, a párja nem szereti a dohányzást, a nő látszólag leszokott, de a párja háta mögött rágyújt (mondjuk ők tudtommal nem jutottak el a verekedésig, de valakinek meg kell majd alkudni ebben, vagy szétmennek...)
2017. júl. 1. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ez nem kamu kérdés, akkor Veled van nagy baj, nem a menyasszonyoddal. Mi az, hogy nem tűröd, hogy a feleséged neked nem tetsző dolgokat művel? A feleséged NEM A TULAJDONOD. Javaslom, hogy inkább a szobrászatban éld ki magad. Ott megteheted, hogy a saját elgondolásod szerint formálod az anyagot. Emberrel nem tehetsz ilyet! A menyasszonyodról is megvan a véleményem. Megütötted, mégis hozzád megy...
2017. júl. 1. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem én is, hogy kamu. Ha nem, akkor meg remélem, nem megy hozzá a menyasszonyod egy olyan alakhou, mint te.
2017. júl. 1. 20:03
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Mondd neki, hogy minden egyes cigi után le kell pipálnia téged vagy valakit.
2017. júl. 1. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Egy degenerált barom állat vagy, épeszű ember nem menne hozzád. Bár szerintem is kamu.
2017. júl. 1. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Nyomd le a torkán az ègő cigit!

Nálad úgyis ez a köv.lèpès,ha már az idomítás nem jött be!

2017. júl. 1. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Ez tuti kamu kérdés, minden esetre én nem fogadnék el egy gyűrűt egy olyan embertől, aki dohányzik. :"D Amíg le nem szokna, egyszerűen nem lennék a jegyese, ennyi.

Nem tudom, te miért jegyezted el, ha van olyan tulajdonsága, ami ilyen mértékben taszít. :DDDDD

Ja, mert #kamukérdés.

21/L

2017. júl. 1. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!